ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣ ΓΡΑΜΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ

Πολλοί πιστεύαμε πως με τις συνενώσεις του περίφημου Καποδίστρια η ονομασία του νέου τρίτου δήμου ( ορεινού) ήταν Δήμος Γράμμου.Λάθος, σήμερα αποκαλύπτουμε πως δεν υπήρχε και ούτε υπάρχει στον νομό Καστοριάς τέτοιος δήμος. Δυστυχώς κυρίως από την μεριά Γκοσλιόπουλου συχνά αναφέρεται αυτή η ονομασία Γράμμου ενδεχομένως για προεκλογικές σκοπιμότητες.

  • Το alphafm.gr παρουσιάζει ΦΕΚ της κυβέρνησης με ημερομηνία 11 Αυγούστου 2010 δείχνει ξεκάθαρα την πραγματική ονομασία του περίφημου Δήμου. Δείτε τις foto.
  • Απλά και μόνο το θυμίζουμε πως ποτέ δεν υπήρξε η ονομασία δήμος Γράμμου και δεν υπάρχει. Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν πως ισχύει το ΦΕΚ και όχι προφορικές συναισθηματικές δηλώσεις σκόπιμες σε πανηγύρια…..

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Αύγουστος, 2010, 9:01 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr