Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της γέφυρας στρατιωτικού τύπου ΜΠΕΛΕΫ στο ΧΑΝΙ-ΜΠΙΡΙΚΙ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και επισκευής της γέφυρας στρατιωτικού τύπου Μπέλεϋ που βρίσκεται στο δρόμο Καστοριάς-Κορομηλιάς- Ν. Οικισμού Κορεστείων (τοποθεσία Χάνι Μπιρίκι).

Πρόκειται για ένα έργο που χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων 2012, προϋπολογισμού περίπου 25.000 ευρώ. Οι εργασίες που υλοποιήθηκαν είναι: καθαίρεση του παλαιού ξύλινου οδοστρώματος και αντικατάστασή του με νέο βαμμένο από ξυλεία ελάτου, βαφή του μεταλλικού τμήματος της γέφυρας και τοποθέτηση προειδοποιητικών πινακίδων προσπέλασης.

Με την ολοκλήρωση του έργου, που έχει μήκος 30,50 μέτρα, ικανοποιήθηκε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής και υπάρχει πλέον ασφαλή διέλευση των οχημάτων.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Ιανουάριος, 2013, 12:01 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr