Για την λαθροϋλοτομία εξέδωσαν ανακοίνωση οι συνοριακοί

ΛΑΘΡΟΫΛΟΤΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ – Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει πάρει έντονη δημοσιότητα το θέμα της λαθροϋλοτομίας στην περιοχή του Γράμμου.

Κανένας όμως δεν ανέφερε πως η Υπηρεσία Συνοριακής Φύλαξης έχει προβεί κατ’ επανάληψη έπειτα από επιχειρήσεις σε συλλήψεις Αλβανών λαθροϋλοτόμων και σε κατάσχεση οχημάτων, ζώων και κάθε είδους εξοπλισμού.

Από το καλοκαίρι του 2012 η μεγαλύτερη δύναμη των ανδρών, των οχημάτων και του υλικοτεχνικού εξοπλισμού των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης έχει μεταφερθεί στην περιοχή του Έβρου με αποτέλεσμα η φύλαξη των συνόρων να είναι σχεδόν ανύπαρκτη και να υπάρχει έξαρση του φαινόμενου.

Η Ένωση Συνοριακών φυλάκων με δημόσια τοποθέτηση τον Αύγουστο είχε προβλέψει αυτήν την έξαρση καθώς και την επιδρομή των Αλβανών κακοποιών στα χωριά της μεθορίου και πρότεινε ο αριθμός των αποσπασμένων να είναι μικρότερος για την εύρυθμη λειτουργία των Τ.Σ.Φ ώστε να υπάρχει και η ανάλογη αποτελεσματικότητα.

Θεωρούμε ότι η περιοχή του Γράμμου είναι μια νευραλγική περιοχή και με την αναγκαία δύναμη αστυνομικών υλικοτεχνικού εξοπλισμού κατασκευή δρόμων για πιο εύκολη πρόσβαση το φαινόμενο της λαθροϋλοτομίας μπορεί να βρει λύση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Τ.Κ.52100 ΤΗΛ: ΚΙΝ: 6972826820 6945155557 ΑΡ. ΠΡΩΤ:2/2013 Καστοριά 15/01/2013

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Ιανουάριος, 2013, 7:30 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr