Το υπουργείο παιδείας θα ανακοινώσει μάλλον την ερχόμενη Πέμπτη το περίφημο σχέδιο » Αθηνά » – Στην Καστοριά μάλλον έρχεται τέταρτο τμήμα ΤΕΙ

 

Αισιοδοξία Αντωνίου για τις τελικές ανακοινώσεις –

Ο νέος σχεδιασμός για ΑΕΙ και ΤΕΙ θα ανακοινωθεί σε 2-3 μέρες. Τις τελευταίες μέρες γίνεται μεγάλη προσπάθεια από πολλούς παράγοντες να παραμείνουν τα τρία τουλάχιστον τμήματα και εφόσον θέλει η διοίκηση του υπουργείου να προστεθεί ένα ακόμη τμήμα.

 

Η Μαρία Αντωνίου μέρες πριν μιλώντας στον alphafm.gr είχε αναφερθεί στο επίμαχο θέμα » πως είναι πρόθεση μας και του υπουργείου να υπάρξει αναβάθμιση στον νομό Καστοριάς αλλά όλα αυτά θα είναι επίσημα όταν θα βγουν ως προτάσεις-διαβούλευση από το αρμόδιο υπουργείο, μιας και η ηγεσία του υπουργείου μετά τις πιέσεις μας είναι θετική». Σήμερα σε αυτές τις κρίσιμες πληροφορίες αναφέρθηκε σε συνέντευξη του και ο δήμαρχος Καστοριάς.

 

 

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Ιανουάριος, 2013, 3:23 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr