Το υπουργείο παιδείας θα ανακοινώσει μάλλον την ερχόμενη Πέμπτη το περίφημο σχέδιο » Αθηνά » – Στην Καστοριά μάλλον έρχεται τέταρτο τμήμα ΤΕΙ

 

Αισιοδοξία Αντωνίου για τις τελικές ανακοινώσεις –

Ο νέος σχεδιασμός για ΑΕΙ και ΤΕΙ θα ανακοινωθεί σε 2-3 μέρες. Τις τελευταίες μέρες γίνεται μεγάλη προσπάθεια από πολλούς παράγοντες να παραμείνουν τα τρία τουλάχιστον τμήματα και εφόσον θέλει η διοίκηση του υπουργείου να προστεθεί ένα ακόμη τμήμα.

 

Η Μαρία Αντωνίου μέρες πριν μιλώντας στον alphafm.gr είχε αναφερθεί στο επίμαχο θέμα » πως είναι πρόθεση μας και του υπουργείου να υπάρξει αναβάθμιση στον νομό Καστοριάς αλλά όλα αυτά θα είναι επίσημα όταν θα βγουν ως προτάσεις-διαβούλευση από το αρμόδιο υπουργείο, μιας και η ηγεσία του υπουργείου μετά τις πιέσεις μας είναι θετική». Σήμερα σε αυτές τις κρίσιμες πληροφορίες αναφέρθηκε σε συνέντευξη του και ο δήμαρχος Καστοριάς.

 

 

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Ιανουάριος, 2013, 3:23 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr