Επιχειρήματα για το ΤΕΙ

Του Βασίλη Κωνσταντίνου –
Το σχέδιο Αθηνά  για τις συγχωνεύσεις είναι προ των πυλών. Οι κινήσεις των παραγόντων ανά την Ελλάδα έχουν χτυπήσει κόκκινο. Η προϊστορία είναι γεμάτη παρεμβάσεις πολιτικών παραγόντων  πολλές φορές με  ταπεινά κριτήρια. Το μόνο που δεν τους ενδιέφερε ήταν ποια σχολή ,γιατί αυτή η σχολή και κυρίως τι προοπτικές και μέσα έχει να δώσει εφόδια στους σπουδάζοντες. Ο καθένας έστηνε και μια σχολή για να επικαλείται την επιτυχία προς εξαργύρωση στην επόμενη εκλογική  διαδικασία. Σήμερα που έχουμε βουλιάξει μ’ αυτά τα μυαλά έχουμε χρέος να υπερασπιστούμε με επιχειρήματα στέρεα και δικαιολογημένα το δικό μας ΤΕΙ.Ένας πλήρης φάκελος με ατράνταχτα στοιχεία   που έχουν βάση  να βγει στο προσκήνιο και να γίνει κτήμα όλων. Τώρα είναι ευκαιρία ξεφεύγοντας από την λογική «τμήμα να είναι και ότι να είναι» να προτείνουμε τμήματα με μέλλον. Να αναδείξουμε τις πολλές θετικές πλευρές της πόλης μας για μια σύγχρονη φοιτητούπολη. Το θέμα αφορά κυρίως τους  καθηγητές ,φοιτητές, πολιτικούς παράγοντες  και κυρίως τους πολίτες. Ο καθένας με τις δυνάμεις του στηρίζει και αναδεικνύει τα πλεονεκτήματα. Στην επικείμενη διαβούλευση όλοι λίγο πού έχουν σχέση με το θέμα. Μην τα αφήσουμε στον αέρα. Είπαμε και παραπάνω: Αλλιώς τώρα .Με στοιχεία ,με αριθμούς, με επιχειρήματα να πείσουμε ότι έχουμε δίκαια αιτήματα .

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Ιανουάριος, 2013, 10:05 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr