Το 2005 ο Δ.Παπουλίδης είπε ΝΑΙ στο νέο αστυνομικό μέγαρο κι σήμερα ο δήμος τα αλλάζει όλα….

Ενώ οι σύμβουλοι της μειοψηφίας του δήμου Καστοριάς με αίτηση τους ζητούν συζήτηση και απόφαση για το νέο αστυνομικό μέγαρο από το δημοτικό συμβούλιο, με εντολή Χατζησυμεωνίδη δείτε πως το προεδρείο έβαλε για αύριο το θέμα : Αίτηση συμβούλων της μειοψηφίας για συζήτηση του θέματος: «Μέγαρο Ελληνικής Αστυνομίας»

Ο δήμαρχος Καστοριάς δεν θέλει σε καμία περίπτωση να βάλει θέμα ψηφοφορίας στο αυριανό συμβούλιο διότι οι σύμβουλοι του δηλώνουν μάλλον ΝΑΙ στο νέο αστυνομικό μέγαρο.

Οι πολίτες κ. Δήμαρχε θέλουν απόφαση και ξεκάθαρη στάση και από εσάς για το νέο αστυνομικό μέγαρο στο συγκεκριμένο οικόπεδο μετά από αποφάσεις του δημάρχου Δ.Παπουλίδη και του δημοτικού συμβουλίου το 2005.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Ιανουάριος, 2013, 8:31 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr