Τέλος στην ταλαιπωρία -Πότε θα καταβάλλονται οι συντάξεις των ταμείων

Έρχονται αλλαγές στις ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων προκειμένου οι συνταξιούχοι να μην ταλαιπωρούνται στην ουρά των ταμείων. Ετσι το ΙΚΑ θα καταβάλλει συντάξεις την προτελευταία εργάσιμη κάθε μήνα, την τελευταία εργάσιμη τα υπόλοιπα ταμεία, ενώ ο ΟΓΑ και ο ΟΑΕΕ μια μέρα μετά.

Υπενθυμίζεται βέβαια πως από αυτό το μήνα οι συντάξεις άνω των 1.000 ευρώ θα είναι διπλά μειωμένες καθώς θα ισχύσει η εισφορά Φεβρουαρίου που προβλέπεται από το Μνημόνιο και κυμαίνεται από 5 έως και 20%, θα παρακρατηθεί αναδρομικά μέρος της εισφοράς του Ιανουαρίου ενώ θα είναι αυξημένη η παρακράτηση φόρου .

Παράλληλα στο τέλος Ιανουαρίου θα δοθούν 26.000 λιγότερες συντάξεις, αφού δικαιούχοι του ΟΓΑ και του ΟΑΕΕ, οι οποίοι δεν προσήλθαν να απογραφούν

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Ιανουάριος, 2013, 8:34 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr