Νοσοκομείο Καστοριάς. Συνεχίζονται τα προβλήματα έλλειψης προσωπικού

Το άθλιο πολιτικό σύστημα, ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ κυρίως έχουν καταστρέψει τα πάντα και στην υγεία.

 

Παιδιατρική κλινική νοσοκομείου Καστοριάς

Τέτοιες ανακοινώσεις υπάρχουν παντού, έχουν διαλύσει και το νοσοκομείο της Καστοριάς και σιγά σιγά με τις τελευταίες πολιτικές αποφάσεις ειδικά των τελευταίων 6 ετών το σίγουρο είναι πως το νοσοκομείο της Καστοριάς το παν για ένα μικρό κέντρο υγείας…..

Τοπικά, πολλοί γονείς διαμαρτύρονται πως έχουν προκληθεί πολλά προβλήματα διότι πολλά παιδιά αρρωσταίνουν, κινδυνεύουν, χρειάζονται ιατρική επέμβαση και μετά….τις 15.30 αλλά δεν υπάρχουν εφημερίες.

Κανένας πολιτικός η αυτοδιοικητικός μέχρι και σήμερα, σωστά και εποικοδομητικά δεν έχει σταθεί με αποτελεσματικότητα δίπλα στην διοίκηση του νοσοκομείου η οποία έχει κάνει απανωτά αιτήματα για προσωπικό και όχι μόνο….

Έρχονται εκλογές ψηφίστε ξανά τα ίδια πρόσωπα……

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Ιανουάριος, 2013, 5:06 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr