Ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος μετά την ερώτηση του ΚΚΕ, στο φράγμα Νεστορίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος παραβρέθηκε την Τετάρτη 30/1/2013, στη συνέλευση των εργαζομένων στο χώρο του εργοταξίου για τη κατασκευή του φράγματος Νεστορίου.

Ενημερώθηκε για τα προβλήματα αλλά και για τις ενέργειες που έχουν πραγματοποιήσει οι εργαζόμενοι για την εξασφάλιση της πληρωμής της εργασίας τους ιδιαίτερα των τελευταίων τριών μηνών.

Ενημερώθηκε επίσης για τις ενέργειες που θα πραγματοποιήσουν στο επόμενο διάστημα.

Δεσμεύτηκε πως θα έλθει σε επικοινωνία με τον Υπουργό Γεωργίας κ. Α. Τσαυτάρη (στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει η χρηματοδότηση της κατασκευής του έργου) για την άμεση τακτοποίηση του θέματος και την αποφυγή περαιτέρω καθυστερήσεων.

Δήλωσε δε, ότι τέτοια έργα θεωρούνται και από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, ως προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και σε αυτή την κατεύθυνση θα συμβάλει με κάθε τρόπο στην υλοποίηση τους.

Η στασιμότητα τέτοιων έργων δείχνει ξεκάθαρα ότι η θρυλούμενη ανακεφαλαίωση των τραπεζών και η «πολυπόθητη» και πολυδιαφημισμένη εκταμίευση των δόσεων δεν οδήγησε στην αναγκαία ρευστότητα της αγοράς.

Αυτό το δεδομένο, η «στάση» πληρωμών από το δημόσιο στις εργοληπτικές – κατασκευαστικές εταιρείες και η παντελής έλλειψη δημιουργικής επίλυσης στο «δούναι και λαβείν» με το επιχειρηματικό και εργοληπτικό δυναμικό του κράτους (δημοσίου) μέσω των «μνημονιακών» συμπλεγμάτων της κυβέρνησης, οδηγεί στην καταστροφή της επιχειρηματικής υποδομής και στην καταστροφή παράλληλα του ειδικευμένου εργατικού δυναμικού της χώρας.

Ο βουλευτής βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους εργαζόμενους και συμπαραστέκεται με κάθε τρόπο στα προβλήματα που έχουν αναδεχθεί.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Ιανουάριος, 2013, 6:27 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr