Αντωνίου »Το ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας στην Καστοριά αποκτά ταυτότητα».

 

ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ » Το σχέδιο »ΑΘΗΝΑ» , το οποίο δόθηκε σήμερα σε διαβούλευση, κινείται σε θετική κατεύθυνση.Η σχολή Διοίκησης και Οικονομίας με 4 κατευθύνσεις, που ακουμπάνε στους τομείς του εμπορίου,τουρισμού αλλά και των αγροτικών προϊόντων θα έχει έδρα την Καστοριά. Ασφαλώς υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διεκδικήσουμε και θα τα διεκδικήσουμε ενωμένοι όλοι οι Καστοριανοί, και αναφέρομαι στη μεγάλη παραφωνία του σχεδίου. Το τμήμα Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής, το οποίο ενώ ανήκει στη σχολή διοίκησης και οικονομίας, παραμένει στην Κοζάνη ενώ με βάση την φιλοσοφία του ίδιου του σχεδίου »ΑΘΗΝΑ» θα έπρεπε να έχει έδρα την Καστοριά.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Ιανουάριος, 2013, 4:30 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Αντωνίου »Το ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας στην Καστοριά αποκτά ταυτότητα».”

 1. Κωστας Σ.

  Καλά ξέρει τι λέει αυτή η βουλευτής.
  Ξέρει τι σημαίνει σχολή, τμήμα και τι κατεύθυνση.
  Να της τα πω εγώ για να μη πανηγυρίζει και νομίζει ότι έχει να κάνει με ηλίθιους.
  Σχολή: καθορίζει την γενική κατεύθυνση στα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων.
  Τμήμα: εξειδικεύει τα επαγγελματικά δικαιώματα και καθορίζει το τι διαφορετικό ή επιπλέον θα κάνουν οι απόφοιτοι σε σχέση με άλλους που τελείωσαν σε κάποιο άλλο ΤΕΙ ίδιας σχολής και αυτό τους δίνει το πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.
  Κατεύθυνση: Ενα απόλυτα ΤΙΠΟΤΑ για τους αποφοίτους. Κοινώς σεμινάρια χωρίς αμοιβή. Ποιος γονιός θα στείλει το παιδί του να σπουδάσει στην Καστοριά και να ξοδέψει γι’ αυτό 40.000 ευρώ.
  Αγαπητοί μου συμπολίτες ΚΑΝΕΝΑΣ.
  Ας μη πανηγυρίζουμε λοιπόν μαζί με την βουλευτή ούτε να νομίζουμε ότι αν έρθει και η Λογιστική από την Κοζάνη θα σωθεί το ΤΕΙ της Καστοριάς.
  Η κα Αντωνίου και η συγκυβέρνηση έβαλαν σήμερα την ταφόπλακα.
  Και προς απόδειξη όσων γράφω δείτε στον πίνακα που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα σε παρακάτω θέμα αν στην Κοζάνη ενσωματώθηκαν τα υφιστάμενα σήμερα τμήματα. σε ένα πχ Ηλεκτρομηχανολογίας με κατευθύνσεις ή αν έμειναν ως είχαν. Έμειναν λοιπόν ως είχαν. Γιατί άραγε ?
  Γιατί έχουν ποιο έξυπνους πολιτικούς.Αυτοί διαμαρτύρονται ενώ η δικιά μας βουλευτής πανηγυρίζει.
  Να τι χαιρόμαστε και να την ξαναψηφίσετε.

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

 • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr