»Δεν πρέπει και δεν θέλουμε να αφανιστεί η ειδικότητα των δημοσίων σχέσεων»

Ξεκίνησαν οι αντιδράσεις από πολλούς φοιτητές του ΤΕΙ Καστοριάς την ώρα που πολιτικά και αυτοδιοικητικά πρόσωπα ακόμη αδιαφορούν. Δυστυχώς τοπικά και η αντιπολίτευση με τον »εξαφανισμένο» από την Καστοριά Βαγγέλη Διαμαντόπουλο ακόμη και τώρα δεν παρουσιάζει σχέδιο και πρόταση συγκεκριμένη για τον ν. Καστοριάς

Φοιτητές αρχίζουν και δημοσιεύουν κείμενα και προτάσεις ξεπερνώντας αδιάφορους βουλευτές…

 • Είμαι τελειόφοιτη του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στην Καστοριά. Η ειδικότητα των Δημοσίων Σχέσεων, αλλά και κατά συνέπεια το πτυχίο μας δεν πρέπει να καταργηθεί.
Είμαστε μια σχολή η οποία είναι ενεργή και δεν ανήκει στις μη βιώσιμες σχολές οι οποίες έχουν ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας. Οι φοιτητές που εισέρχονται στην σχολή μας αυξάνονται χρόνο με χρόνο.
Τμήματα Δημοσίων Σχέσεων υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα πανεπιστήμια των ευρωπαϊκών χωρών, αλλά και της Αμερικής. Στην Ελλάδα έχουμε δυο τμήματα που είναι ενεργά και πλέον θέλουν να τα καταργήσουν.
Με την αποδοχή του νέου σχεδίου-νόμου Αθηνά θα υπάρξει αρχικά, κατάργηση του διδακτικού αντικειμένου των Δημοσίων Σχέσεων στην Ελλάδα και υποβάθμιση του πτυχίου όσων έχουν αποφοιτήσει από το τμήμα καθώς δεν θα υπάρχει πλέον το συγκεκριμένο τμήμα στην Ελλάδα.
Είναι άδικο να μας καταστρέψουν τα όνειρα και τον κόπο τόσο το δικό μας όσο και των γονιών μας. Το μέλλον είμαστε εμείς οι φοιτητές, η νέα γενιά αυτής της χώρας και έρχονται τώρα και μας καταπατούν ότι έχουμε χτίσει και τον σκοπό για τον οποίο μπήκαμε στο τμήμα μας ο οποίος είναι να πάρουμε πτυχίο Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ. ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ.

                                                                                 ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,

ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Φεβρουάριος, 2013, 12:50 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “»Δεν πρέπει και δεν θέλουμε να αφανιστεί η ειδικότητα των δημοσίων σχέσεων»”

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr