Και ο νομός Καστοριάς για το ΤΕΙ πρέπει να ξεκινήσει μεγάλους αγώνες

Δυστυχώς από ορισμένα κόμματα και από φρέσκους αδιάφορους βουλευτές »αναρχικούς» δεν βλέπουμε δράση και διάθεση για αγώνα.

Πολίτες, φορείς, φοιτητές ξεκινήστε αγώνα, το σχέδιο »ΑΘΗΝΑ» στον νομό Καστοριάς καταργεί ένα ολόκληρο ΤΕΙ και σε μια νύχτα καταστρέφει κόπους πολλών ετών.

Ο σχεδιασμός για τον ν. Καστοριάς είναι κακός και πολύ πρόχειρος. Οι αντιδράσεις ειδικά των βουλευτών Καστοριάς ήταν χλιαρές και αποπροσανατολιστικές.

Ίσως η Παλαιστίνη η Γάζα ο χρυσός της Χαλκιδικής για κάποιους έχουν μεγαλύτερη αξία.

Τα προβλήματα του νομού είναι τεράστια, μέσα σε όλα αυτά προκύπτει τόσο ξαφνικά και ο αφανισμός του ΤΕΙ που δυστυχώς οι καλά αμειβόμενοι σημερινοί και χθεσινοί κοινοβουλευτικοί μας εκπρόσωποι δεν παρακολουθούν σωστά, καλυπτόμενοι μάλλον από την εφήμερη μισθολογική κατάσταση των 9.000 ευρώ μηνιαίως.

Σε όλη την χώρα βουλευτές και τοπικοί παράγοντες ξεκίνησαν σοβαρές αντιδράσεις.

Δείτε ένα ενδιαφέρον video »Ομιλία καθηγητή τμήματος Δημοσίων Σχέσεων κου Κουμπαρέλη»


Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Φεβρουάριος, 2013, 1:41 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr