ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΟΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

21:31 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

της διοίκησης του Σωματείου Γουνεργατών με αφορμή το αποκλεισιτκό μας ρεπορτάζ για την ίδρυση του νέου σωματείου γουνεργατών ν. Καστοριάς από τον Θ. Γούσια

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ στους γουνεργάτες του Νομού μας την διασπαστική κίνηση μιας ομάδας γουνεργατών, οι οποίοι ήταν μέχρι πρόσφατα ηγετικά στελέχη του Σωματείου μας και έχασαν την εξουσία, λόγω μιας σειράς καταστατικών παραβάσεων και ενεργειών σε βάρος του κλάδου μας, εξαιτίας των οποίων και διαγράφτηκαν από το σωματείο και προκειμένου να έχουν στα χέρια τους εξουσία προχώρησαν στην ίδρυση άλλου σωματείου.

Η διασπαστική αυτή ενέργεια βάλει ευθέως κατά της ενότητας του συνδικαλιστικού κινήματος στο νομό μας και κατά των συμφερόντων των γουνεργατών, καθότι ο κατακερματισμός των δυνάμεων του σωματείου αποτελεί τροχοπέδη για την επίλυση των πολλών και σημαντικών – για την επιβίωση μας – προβλημάτων του κλάδου μας.

Η στάση τους αυτή θέτει μια σειρά ερωτήματα που πρέπει να προβληματίσουν κάθε γουνεργάτρια και γουνεργάτη.

Γιατί προχώρησαν στην ίδρυση νέου σωματείου μόλις έχασαν την δυνατότητα ελέγχου της Διοίκησης ;

Τι θέλουν να πετύχουν ;

Τι έχασαν με την απώλεια της Διοίκησης και θέλουν να το συνεχίσουν μέσα από τη νέα τους διασπαστική κίνηση ;

Καλούμε τους γουνεργάτες και γουνεργάτριες να απομονώσουν τη διασπαστική αυτή κίνηση αυτών, που στόχο τους έχουν την προσωπική τους προβολή, σε βάρος του κλάδου και να συσπειρωθούν δίπλα στη νέα Διοίκηση και όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα για την επίλυση των πολλών και οξυμμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Απρίλιος, 2010, 9:33 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr