Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας »απέναντι» στο σχέδιο »ΑΘΗΝΑ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Έπειτα από την δημοσίευση του σχεδίου «ΑΘΗΝΑ» για την παιδεία και όσον αφορά το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι όπως πάντα έτσι και τώρα θα σταθούν απέναντι σε όλες αυτές τις ενέργειες που θέλουν την δραματική συρρίκνωση των Σχολών του Ιδρύματός μας. Τα Διοικητικά Συμβούλια των Σχολών κατόπιν αποφάσεων προχωρούν σε συμβολική κατάληψη του Ιδρύματος την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013 με απώτερο σκοπό να γίνει γνωστό στην κοινωνία της Κοζάνης το αίτημα των φοιτητών για παραμονή όλων των τμημάτων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα:

 

 • Την παραμονή του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων που λειτουργεί εδώ και 35 χρόνια στην Κοζάνη και πληρεί τα κριτήρια του σχεδίου «ΑΘΗΝΑ» για αυτό και δεν κλείνει, αλλά μεταφέρεται για πολιτικούς λόγους.
 • Την παραμονή του Τμήματος Μαιευτικής και τη Λειτουργία του Τμήματος Λογοθεραπείας στην Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας ( ΣΕΥΠ)
 • Την παραμονή του Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου και Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας τα οποία κακώς συγχωνεύονται και κλείνουν στην Καστοριά, ενώ είναι βιώσιμα.

Δεσμευόμαστε για περαιτέρω ενέργειες….

Ο Πρόεδρος της ΣΤΕΦ       Ο Πρόεδρος της ΣΔΟ

Μενέλαος Νασιές                   Ηλίας Πανίδης

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Φεβρουάριος, 2013, 1:30 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας »απέναντι» στο σχέδιο »ΑΘΗΝΑ»”

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr