Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Καστοριάς » μοιράστηκαν 2.592 τεμάχια ειδών διατροφής»

Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου , στο πλαίσιο της λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου , πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων σε 139 δικαιούχους , άπορους δημότες και μόνιμους κατοίκους του Δήμου Καστοριάς .

Συνολικά μοιράστηκαν 2.592 τεμάχια ειδών διατροφής (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, αλεύρι, λάδι, γάλα μακράς διαρκείας κ.α. ) .

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια πρόσφατα ενταγμένη έννοια στο λεξιλόγιο και στη ζωή των πόλεων και δημιουργήθηκε λόγω των αναγκών της εποχής μας , μιας εποχής που χαρακτηρίζεται από ραγδαία αύξηση των κινδύνων του κοινωνικού αποκλεισμού, αύξηση των ανέργων ,αύξηση των ηλικιωμένων που επιζητούν φαγητό και φάρμακα , αύξηση της μετανάστευσης και μεγέθυνση της αδυναμίας κάλυψης πρωταρχικών αναγκών από πολλές ομάδες του πληθυσμού . Η σύστασή και η λειτουργία του αποτελεί πρώτιστα κοινωνική αλληλέγγυα δράση , που το αποτύπωμά της εμφανίζει το βαθμό της κοινωνικής ευαισθησίας των τοπικών κοινωνιών .

Για πληροφορίες σχετικά με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καστοριάς οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Αντιδημάρχου Πολιτισμού-Τουρισμού-Υγείας-Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης , Τηλ. 2467029630 / 2467029216 . ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Φεβρουάριος, 2013, 9:10 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr