Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Καστοριάς » μοιράστηκαν 2.592 τεμάχια ειδών διατροφής»

Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου , στο πλαίσιο της λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου , πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων σε 139 δικαιούχους , άπορους δημότες και μόνιμους κατοίκους του Δήμου Καστοριάς .

Συνολικά μοιράστηκαν 2.592 τεμάχια ειδών διατροφής (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, αλεύρι, λάδι, γάλα μακράς διαρκείας κ.α. ) .

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια πρόσφατα ενταγμένη έννοια στο λεξιλόγιο και στη ζωή των πόλεων και δημιουργήθηκε λόγω των αναγκών της εποχής μας , μιας εποχής που χαρακτηρίζεται από ραγδαία αύξηση των κινδύνων του κοινωνικού αποκλεισμού, αύξηση των ανέργων ,αύξηση των ηλικιωμένων που επιζητούν φαγητό και φάρμακα , αύξηση της μετανάστευσης και μεγέθυνση της αδυναμίας κάλυψης πρωταρχικών αναγκών από πολλές ομάδες του πληθυσμού . Η σύστασή και η λειτουργία του αποτελεί πρώτιστα κοινωνική αλληλέγγυα δράση , που το αποτύπωμά της εμφανίζει το βαθμό της κοινωνικής ευαισθησίας των τοπικών κοινωνιών .

Για πληροφορίες σχετικά με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καστοριάς οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Αντιδημάρχου Πολιτισμού-Τουρισμού-Υγείας-Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης , Τηλ. 2467029630 / 2467029216 . ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Φεβρουάριος, 2013, 9:10 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr