Αποστάσεις από όλους και από όλα από τον Γ. Δακή για το σχέδιο »ΑΘΗΝΑ»

Σε τηλεοπτικές δηλώσεις του κ. Γ. Δακή φάνηκε το μεγάλο περιφερειακό πρόβλημα σε συγκεκριμένες διεκδικήσεις και ισορροπίες στα αιτήματα για τον περίφημο σχεδιασμό της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6lFPnjxUNOM[/youtube]

Πόλεμος μεταξύ περιφερειακών ενοτήτων, άλλη διεκδίκηση η Καστοριά άλλα θέλουν οι υπόλοιποι. Η Καστοριά ζητά τμήμα της Κοζάνης, ΟΧΙ θα πει η Κοζάνη….Δεν φεύγει το τμήμα πληροφορικής από την Καστοριά, όχι θα έρθει σε μας θα πουν τα Γρεβενά…

Απορούμε πραγματικά με την απόφαση που θέλει να πάρει το περιφερειακό συμβούλιο….

Τα θέματα του Περιφερειακού Συμβουλίου :

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης) με θέματα:

Θέμα 1ο:   Σχέδιο Αθηνά – Λήψη απόφασης.

Εισηγητής: ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γεώργιος Δακής.

Θέμα 2ο:   Συζήτηση για το ενδεχόμενο δημιουργίας κέντρου κράτησης  μεταναστών στο στρατόπεδο 523 Τ.Π. του Μαυροδενδρίου.

Εισηγητής: ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γεώργιος Δακής.

Θέμα 3ο:       Έγκριση ανοίγματος Τραπεζικού λογαριασμού για την Π.Ε. Καστοριάς στην Τράπεζα Πειραιώς, για την κατάθεση των κατά περίπτωση καταβαλλόμενων παραβόλων για την έκδοση των αδειών, τη συμμετοχή στις εξετάσεις για την άσκηση των επαγγελματικών δραστηριοτήτων καθώς και για την αποζημίωση των μελών των εξεταστικών επιτροπών και τους εμπειρογνώμονες του άρθρου 5 παρ. 4. Του Ν. 3982/2001.

Εισηγητής: ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς, κ. Δημήτριος Σαββόπουλος.

Θέμα 4ο:     Έγκριση ανοίγματος ενός λογαριασμού για τις ανάγκες της έδρας, στο όνομα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, για την κατάθεση παραβόλου, για την έκδοση βεβαίωσης αναγγελίας άσκησης επαγγελματικών δραστηριοτήτων με διακριτικό τίτλο:  «Παράβολο για βεβαίωση αναγγελίας τεχνικών επαγγελμάτων (έδρας)».

Εισηγητής: ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης, κ. Ιωάννης Σόκουτης.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Φεβρουάριος, 2013, 11:55 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr