ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στον… “αέρα” οι φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις

Στην χώρα της… ‘φαιδράς πορτοκαλέας’ ήταν θέμα χρόνου να συμβεί και αυτό! Στον αέρα, στην κυριολεξία, βρίσκεται η διαδικασία προετοιμασίας για τις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς οι … καρεκλοκένταυροι του Υπουργείου Παιδεία μαζί με την πολιτική του ηγεσία δεν ασχολούνται με το σημαντικό αυτό θέμα… αλλά με το σχέδιο ‘ΑΘΗΝΑ’!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Creteplus.gr κάθε Φεβρουάριο τις ημέρες αυτές βρισκόταν σε εξέλιξη από τους μαθητές της 3ης Λυκείου  η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης-δήλωσης για την συμμετοχή στις πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς επίσης των ειδικών μαθημάτων αλλά και των στρατιωτικών-αστυνομικών σχολών.

Συγκεκριμένα οι τελειόφοιτοι Λυκείου μέσα στο πρώτο 10ήμερο κάθε Φεβρουαρίου υπέβαλλαν ηλεκτρονικά την αίτηση δήλωση, ενώ πέρυσι εκτάκτως η διαδικασία αυτή είχε γίνει 10 με 25 Φεβρουαρίου (η διαδικασία είναι ανοιχτή για 15 ημέρες).
Αρχίζουν οι πολυήμερες εκδρομές…

Φέτος δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόβλεψη για το πότε οι υποψήφιοι της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα υποβάλλουν την αίτηση-δήλωση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υψηλόβαθμο στέλεχος της δημόσιας εκπαίδευσης στο Ηράκλειο επικοινωνώντας χθες με το Υπουργείο Παιδείας για το τι μέλει γενέσθαι έλαβε την απάντηση ότι, «δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το θέμα, γιατί όλοι ασχολούμαστε αποκλειστικά με το σχέδιο ‘ΑΘΗΝΑ’» (συρρίκνωση τριτοβάθμιας εκπαίδευσης)!

Όταν το υψηλόβαθμο στέλεχος του Ηρακλείου αντέτεινε ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να τιναχτούν στον αέρα οι φετινές πανελλήνιες, για το λόγο ότι τα περισσότερα σχολεία πραγματοποιούν την πολυήμερη εκδρομή μετά τις 22 Φεβρουαρίου, εισέπραξε… σιγή ιχθύος από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής!

Έτσι δυο πράγματα μπορούν να συμβούν αν δεν κινητοποιηθεί άμεσα το Υπουργείο Παιδείας, ή να τιναχτούν στον αέρα οι Πανελλήνιες εξετάσεις, ή οι πολυήμερες εκδρομές οι οποίες όμως ήδη έχουν πληρωθεί… από τους καταπονημένους οικονομικά γονείς να μην πραγματοποιηθούν!CretePlus.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Φεβρουάριος, 2013, 9:02 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr