Σαββόπουλος » Ο Υπουργός ζήτησε πίστωση χρόνου δέκα ημερών για να επεξεργαστεί την πρόταση των φορέων και να δώσει την τελική απόφαση του, σε μια εκ νέου συνάντηση»

Στον Υπουργείο Παιδείας ο Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, Δημήτρης Σαββόπουλος για το σχέδιο «Αθηνά»

Συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, Κώστα Αρβανιτόπουλο πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα οι τοπικοί φορείς του τόπου μας, με σκοπό να εκφράσουν από κοινού τη δυσαρέσκεια και τις αντιρρήσεις τους στο σχέδιο Αθηνά, η εφαρμογή του οποίου θα επιφέρει συρρίκνωση του ΤΕΙ της περιοχής μας.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, η Βουλευτής Μαρία Αντωνίου, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Φιλώτας Ταλίδης, οι Δήμαρχοι Μανώλης Χατζησυμεωνίδης, Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, Χρήστος Γκοσλιόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαράλαμπος Καραταγλίδης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δημήτρης Καραμανίδης και ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Καστοριάς Θωμάς Αναστασίου, ανέπτυξαν την επιχειρηματολογία τους και κατέθεσαν την κοινή πρόταση τους για το σχέδιο «Αθηνά». Σύμφωνα με την πρόταση ζητείτε η παραμονή του τμήματος Πληροφορικής στην Καστοριά και η λειτουργία της σχολής Διοίκησης & Οικονομίας με την προσάρτηση του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής από την Κοζάνη. Ταυτόχρονα, ζητείτε, το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας να παραμείνει αυτόνομο.

 

Ο Υπουργός ζήτησε πίστωση χρόνου δέκα ημερών για να επεξεργαστεί την πρόταση των φορέων και να δώσει την τελική απόφαση του, σε μια εκ νέου συνάντηση.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Φεβρουάριος, 2013, 10:36 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr