Παρέμβαση φοιτητή στην τηλεοπτική κόντρα ( πριν λίγο στο ΔΙΚΤΥΟ) Γιαννά-Τσούνη

Δημοσιεύουμε το e-mail φοιτητή που πήραμε στον alphafm.gr και το δημοσιεύουμε χωρίς καμία παρέμβαση-διόρθωση του κειμένου : Εξοργίζομαι γιατί άλλη μια φορά στην πολή επικρατεί διχόνοια. Μόλις είδα την αντιπαράθεση Τσούνη-Γιαννιά. Καταρχήν το συμβούλιο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας πήρε μια απόφαση. Μαχαιρώματα δεν κάνουν καλό.Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους: Η πρόταση του Τσούνη αφορά τη βιωσιμότητα του ΤΕΙ στην Καστοριά όσο και την οικονομία του νομού (Από τα χειρότερα διαλέγω το λιγότερο κακό). Δεν μπορώ να γνωρίζω  αν είναι εφικτή βέβαια. Η πρόταση του Γιαννιά αφορά το τμήμα του και μόνο. Δεν δείχνει να ενδιαφέρει το τμήμα της Πληροφορικής (δηλαδή συμφωνεί με μια τυχόν μετακίνηση στα Γρεβενά)..προφανώς ενδιαφέρεται και κοιτάζει (καλώς βέβαια σαν προϊστάμενος) το καλό του τμήματος του..που όμως σύμφωνα με το σχέδιο Αθηνά καταργείται. Στην ουσία δηλαδή η Καστοριά θα μείνει με το τίποτα. Για την οικονομία της Καστοριάς πρέπει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί το τμήμα πληροφορικής. Ειναι το μόνο τμήμα που οι φοιτητές είναι αναγκασμένοι να ζουν εδώ λόγω των πολλών υποχρεωτικών εργαστηρίων. Τόσο στο τμήμα Εμπορίου όσο και στο τμήμα Δημοσίων σχέσεων τα υποχρεωτικά εργαστήρια είναι ελάχιστα. Ο φοιτητής δεν υποχρεούται να μένει εδώ. Αν είναι από κοντινές περιοχές μπορεί να έρχεται αυθημερόν μία φορά την εβδομάδα.
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μπορούν να ενωθούν σαν ΣΔΟ το τμήμα εμπορίου με το τμήμα δημοσίων σχέσεων και να μη μπορούν να ενωθούν με άλλο όνομα και τις δύο κατευθύνσεις.
Τέλος να τονίσω ότι η βάση εισαγωγής στο τμήμα δημοσίων σχέσεων είναι πολύ υψηλότερη από εκείνη του Εμπορίου. Ίσως ο κ Γιαννιάς να θεωρεί ότι μία συγχώνευση θα ρίξει το επίπεδο του τμήματος του. Όμως τι να την κάνουμε την υψηλή βάση αν δεν έχουμε φοιτητές?
Η αντιπαράθεση που βγάλατε μόνο καλό δεν κάνει. Σε μία κατάσταση που θα πρέπει να υπάρχει ομόνοια και σύμπνοια τέτοιες εικόνες δεν κάνουν καλό.
Υ.γ. Θα παρακαλούσα να μην αναδημοσιευτεί το παραπάνω e-mail. Απλά αποτελεί μόνο τροφή για σκέψη από έναν φοιτητή και μόνιμο κάτοικο της Καστοριάς.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Φεβρουάριος, 2013, 11:01 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

2 Σχόλια για “Παρέμβαση φοιτητή στην τηλεοπτική κόντρα ( πριν λίγο στο ΔΙΚΤΥΟ) Γιαννά-Τσούνη”

 1. geo

  Ε, και ο Γιαννάς σαν παιδί έχει και αυτός όνειρα, ΣΔΟ Θέλει? ΣΔΟ δεν θα έχει!

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr