Δέκα χιλιάδες φοιτητές θα μετακινηθούν και θα επιδοτηθούν όσοι πληρούν τα κριτήρια

Σύμφωνα με μελέτη του υπουργείου Παιδείας εκτιμάται ότι με το ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ θα μετακινηθούν από πόλη σε πόλη υποχρεωτικά  περίπου 10.000 φοιτητές-τριες Πανεπιστημίων και ΤΕΙ .
Το υπουργείο Παιδείας βρίσκεται στο στάδιο επεξεργασίας των οικονομικών στοιχείων σχετικά με το ύψος της επιδότησης των φοιτητών που θα μετακινηθούν , καθώς και τα κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια που θα  τεθούν .
Αν λάβουμε υπόψη τις διαβεβαιώσεις του υπουργού Παιδείας ότι οι οικογένειες των φοιτητών που θα μετακινηθούν δεν θα επιβαρυνθούν οικονομικά , τότε θα πρέπει η κυβέρνηση να εξασφαλίσει ένα σεβαστό ποσό.
Πάντως ο υπουργός Παιδείας  δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση για το ύψος  της επιδότησης και για τα κριτήρια, ούτε υπάρχουν σχετικές πληροφορίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες  του υπουργείου Παιδείας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Φεβρουάριος, 2013, 4:37 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr