Μαλέας » Οι 5μηνίτες θα πληρωθούν την ερχόμενη βδομάδα»

Μιλώντας στον alphafm.gr ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς τόνισε πως μετά την τελευταία του επαφή με το ΙΝΕ η ενημέρωση που είχε λέει πως επιτέλους οι πληρωμές μάλλον θα γίνουν στα μέσα της ερχόμενης βδομάδας.

Η πληρωμή θα αφορά με μεγάλη καθυστέρηση φυσικά Νοέμβριο&Δεκέμβριο.

  • Εμείς κ. Μαλέα λέμε να ζητήσετε ΑΜΕΣΑ από το ΙΝΕ να βγάλει και την εξόφληση των ανθρώπων και για Ιανουάριο δηλ. ώστε να τελειώσει επιτέλους η περιπέτεια τους…..

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Φεβρουάριος, 2013, 10:18 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

3 Σχόλια για “Μαλέας » Οι 5μηνίτες θα πληρωθούν την ερχόμενη βδομάδα»”

  1. Zhshs

    Τρίτη σήμερα και ακόμη τίποτα …

  2. Zhshs

    Και κάτι ακόμη. Υποθέτω οτι τα 5μηνα ήταν ένα πρόγραμμα το οποίο θα βοηθούσε κάποιους ανθρώπους οικονομικά. Όταν υπάρχουν τέτοιες καθυστερήσεις τί βοήθεια προσφέρετε?? κανένας νομίζω δέ μπορεί να το καταλάβει αυτό. Θα μου πείτε οτι τα λεφτά δεν τα χάνουν , μπλα..μπλα…μπλα ναι όμως αυτοί οι άνθρωποι βασίζονται σε αυτά. Όλοι εσείς περάσατε ποτέ ένανα ολόκληρο μήνα με 200€ ?? Καθυστέρησε ποτέ η πληρωμή σας? Θα έπρεπε να ντρέπεστε μόνο που το αναφέρεται οτι θα πληρωθούν τον μέσα Φεβρουαρίου για τους μήνες Νοέμβριο-Δεκέμβριο..

  3. Zhshs

    «Μάλλον» μή το παραβλέπετε αυτό..»ΜΑΛΛΟΝ». Γιατί όπως ξέρουμε όλοι πάντα παίζουν με τις λέξεις και πολύ φοβάμαι οτι και πάλι αυτό γίνετε… γιατί αλλιώς η απάντηση θα ήταν «σίγουρα».

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

    Έυρεση στο Αρχείο

    με ημερομηνία
    με κατηγορία
    'Ευρεση με Google

    Photo Gallery

    Kατηγορίες
    blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

    Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

    Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

    Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
    Copyright ©2008-2017 alphafm.gr