Ο σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Καστοριάς ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ »ΑΘΗΝΑ»

Όταν μία μικρή κοινωνία όπως αυτή της Καστοριάς δέχεται απανωτά χτυπήματα από πολιτικές αποφάσεις που κινούνται σε λάθος κατεύθυνση, είμαστε υποχρεωμένοι σαν μέλη της να σταθούμε αλληλέγγυοι στα δίκαια αιτήματα των κοινωνικών ομάδων που πλήττονται. Δεν νοείται Καστοριά χωρίς τα συγκεκριμένα τρία τμήματα του παραρτήματος του ΤΕΙ που κοσμούν και προάγουν το πνευματικό επίπεδο της περιοχής μας, που με το σχέδιο ΑΘΗΝΑ έχουν υποστεί και τα τρία βαρύτατο  πλήγμα στην ομαλή λειτουργία τους. Είναι αδιανόητο να είσαι πολίτης αυτής της πόλης και να συγκατανεύσεις στην απώλεια 1000 τουλάχιστον  ανθρώπων από το νομό μας με την φυγή του τμήματος Πληροφορικής. Είναι φύση αδύνατο να μένουμε άπραγοι σε αυτή την απόφαση έκτρωμα για τον τόπο μας. Το τμήματα των ΤΕΙ πρέπει και θα παραμείνουν στη θέση τους, γιατί πληρούν όλες τις προϋποθέσεις οργανωτικά, γιατί οι σπουδαστές τους έχουν αφομοιωθεί άριστα στην κοινωνία της Καστοριάς, γιατί η παρουσία τους αποτελεί το πνευματικό κόσμημα του τόπου μας. Μας κλέψατε μια φορά με τα ασταμάτητα φορολογικά μέτρα, μας κλέψατε δεύτερη φορά με το πετρέλαιο θέρμανσης, μας κλέψατε τρίτη φορά με την απομάκρυνση των μονάδων φύλαξης των συνόρων, δεν θα αφήσουμε σαν νομό να μας «αποψιλώσετε» εντελώς. Ως εδώ!

Τα μέλη του συλλόγου των εργαζομένων στους δήμους του νομού σύσσωμα θα σταθούν στο πλευρό των φοιτητών στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται την Τετάρτη και εύχονται ολόψυχα να βρουν δικαίωση στον δίκαιο αγώνα τους. Ο αγώνας σας παιδιά είναι και δικός μας αγώνας.

Και εμείς θα είμαστε εκεί.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Φεβρουάριος, 2013, 10:53 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr