Επιστολή ΝΟΔΕ στον πρωθυπουργό της χώρας για σχέδιο »ΑΘΗΝΑ» και 15η Ταξιαρχία » Δεν ζητάμε χάρες αλλά δικαιοσύνη και ασφάλεια»

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε

 – Το προεδρείο της ΝΟ.Δ.Ε. Καστοριάς εξουσιοδοτήθηκε από την ΝΟ.Σ. που συνεδρίασε εκτάκτως στης 8/2/2013 να αποστείλει επιστολή αγωνίας για σημαντικά θέματα που δοκιμάζουν και

ανησυχούν το σύνολο της τοπικής κοινωνίας του ακριτικού Νομού μας.

Οι κάτοικοι Ακρίτες της Καστοριάς που έδωσαν και θα συνεχίσουν να ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ με διάχυτη την αδικία εις βάρος της περιοχής μας σε επίπεδο Δυτ. Μακεδονίας ρωτούν με ένα μεγάλο γιατί;
H απόφαση του σχεδίου «Αθηνά» καταργεί την Αρχιτεκτονική Σχολή Καστοριάς και διαγράφει αβέβαιο το μέλλον του Τ.Ε.Ι. Καστοριάς θέτοντας σε δοκιμασία την αγάπη μας για την πατρίδα και την παράταξη!
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε

Πληροφορίες που διαρρέουν ακόμη και  από το Υπ. Εθνικής Αμύνης κατά καιρούς προς τους τοπικούς θεσμικούς φορείς του Νομού μας και παρά την προσωπική σας διαβεβαίωση, αναφέρουν για σταδιακή απομάκρυνση του στρατού με κατάργηση της 15ης Ταξιαρχίας. Οι πληροφορίες αυτές δημιουργούν έντονη ανησυχία και ανασφάλεια για τις ζωές και περιουσίες των κατοίκων της μεθορίου αλλά και για ακόμη μεγαλύτερες καταστροφές των ελληνικών δασών από την παράνομη υλοτομία κυρίως από Αλβανούς της συνοριακής γραμμής, λόγω ελλιπούς παρουσίας στρατιωτών και συνοριακών φυλάκων.
Κύριε Πρόεδρε
Σας  ζητάμε γνωρίζοντας το μεγάλο και  επίπονο έργο που έχετε αναλάβει για να  αποκαταστήσετε μια αξιόπιστη και σεβαστή πατρίδα σε φίλους και εχθρούς με υπερήφανους Έλληνες, αλλά και το προσωπικό σας ενδιαφέρον για την περιοχή μας, την προσωπική παρέμβαση σας:
Α) Για να αποκατασταθεί η αδικία εις βάρος του Τ.Ε.Ι. Καστοριάς ( υπάρχει σχετική πρόταση των θεσμικών φορέων του Νομού προς τον αρμόδιο Υπουργό Παιδείας
7/2/2013 )
Β) Για να εμπεδωθεί και εδραιωθεί τελεσίδικα το αίσθημα ασφάλειας στην καθημερινότητα των κατοίκων του ακριτικού Νομού μας με την αυξημένη, μόνιμη παρουσία στρατιωτικής δύναμης και συνοριοφυλακής στην συνοριογραμμή του Νομού Καστοριάς.
Δεν ζητάμε χάρες αλλά δικαιοσύνη και ασφάλεια.
Με Εκτίμηση
Για την ΝΟ.Δ.Ε. Καστοριάς
Δημήτριος Καραμανίδης
Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Φεβρουάριος, 2013, 12:25 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr