Παίρνουν πίσω πολλές αλλαγές στο σχέδιο Αθηνά σε ΑΕΙ ΤΕΙ – Δεν μετακινούνται 10.000 φοιτητές

Οι αντιδράσεις για το σχέδιο “Αθηνά” στα πανεπιστήμια τελικά φέρνουν νέες αλλαγές στις … αλλαγές του υπουργείου Παιδείας. Έτσι δεν θα γίνει μετακίνηση φοιτητών από πολλά τμήματα.

Οι πληροφορίες θέλουν τώρα να μην γίνονται οι αλλαγές που αφορούν στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και Πάτρας.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι οι 10.000 που θα μετακινούνταν από αυτά τα δύο ΤΕΙ προς Σέρρες και Μεσολόγγι αντίστοιχα τελικά δεν θα μετακινηθούν.
Σύμφωνα με τον “Ελεύθερο Τύπο” ενώ αρχικά από τη Θεσσαλονίκη θα μετακινούνταν στις Σέρρες έξι τμήματα τελικά αυτά των Οχημάτων και Ηλεκτρονικής θα παραμείνουν. Επίσης δύο τμήματα τη Γεωπονικής θα μετακινηθούν προς Φλώρινα.
Με βάση το αρχικό σχέδιο περισσότεροι από 6.000 φοιτητές θα έπρεπε να μετακινηθούν από Θεσσαλονίκη προς Σέρρες και άλλοι περίπου 5.000 από Πάτρα προς Μεσολόγγι. Τώρα φαίνεται πως θα είναι κατά πολλοί λιγότεροι.newsit.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Φεβρουάριος, 2013, 12:11 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr