Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου η διανομή ελαιόλαδου σε απόρους του Δήμου Ορεστίδος μέσω του προγράμματος που υλοποιεί η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας

Ο Δήμος Ορεστίδος ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος δωρεάν διανομής τροφίμων σε απόρους που εκπονεί η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, σύμφωνα με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ότι η κατανομή των ποσοτήτων ελαιόλαδου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στο κτήριο του παλιού Λυκείου.

Πρόκειται για την τρίτη διανομή τροφίμων από το συγκεκριμένο πρόγραμμα οι δικαιούχοι του οποίου θα ενημερωθούν και πάλι τηλεφωνικά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2467351309.

Να διευκρινίσουμε ότι δικαιούχοι του προγράμματος είναι όσοι υπέβαλλαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ήδη από το καλοκαίρι και έχουν εγκριθεί από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Φεβρουάριος, 2013, 4:45 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr