Και πάλι για ψήφιση ο προϋπολογισμός του δήμου Καστοριάς. Είναι η τρίτη φορά. Αγανακτισμένοι με τα λάθη σχεδόν όλοι οι σύμβουλοι

Μεγάλες οι χθεσινές αποκαλύψεις και οι καταγγελίες στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς

Για τρίτη φορά ως θέμα, αυτή την φορά ως έκτακτο, ήρθε και πάλι για διόρθωση και ψήφιση ο προϋπολογισμός του δήμου τον οποίο η δημοτική αρχή από τον περασμένο Νοέμβριο δεν μπορεί να συντάξει σωστά με αποτέλεσμα να τον γυρίζουν συνέχεια πίσω.

Χθες ήρθε και πάλι για ψήφιση διορθωμένος με πολλές αναφορές και αποκαλύψεις.

Σκληρή κόντρα Κοντόπουλου-Πολυγιάννη –

Κοντόπουλος »Κύριοι, έχετε χάσει τον μπούσουλα, το παπατζιλίκι έχει και όρια, εξαιτίας σας δεν πληρώνεται σήμερα προνοιακά επιδόματα, ο κ. Πολυγιάννης είναι επικίνδυνος για τον δήμο, θα βάλετε τον δήμο σε επιτήρηση με αποτέλεσμα την νέα άγρια φορολόγηση των δημοτών»

Την ώρα που το κρίσιμο δημοτικό συμβούλιο έδινε χθες πολλές και σοβαρές αποκαλύψεις, την ώρα που δεκάδες συμπολίτες μας περιμένουν επιτέλους την έγκριση του προϋπολογισμού για να πληρωθούν και τα προνοιακά επιδόματα, μαθαίνουμε πως ο δήμαρχος Καστοριάς Μ. Χατζησυμεωνίδης βρίσκονταν σε εκδήλωση-γεύμα σε ξενοδοχείο στην Χλόη.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Φεβρουάριος, 2013, 3:19 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr