Από τους περίπου 350 δήμους σε όλη την χώρα μόνο οι εβδομήντα δεν έχουν εγκεκριμένο προϋπολογισμό.

Εκπέμπει SOS ολόκληρος ο νομός Καστοριάς. κ. Δήμαρχε να αναλάβετε επιτέλους ευθύνες – 

Τα προνοιακά επιδόματα του ν. Καστοριάς δεν δίδονται παρότι υπάρχουν στα ταμεία του δήμου εδώ και 25 μέρες τα 520.000 ευρώ για το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου.

Αιτία το γεγονός πως ο προϋπολογισμός του δήμου Καστοριάς έχει επιστραφεί για διορθώσεις και έχει έρθει περίπου τρεις φορές για ψήφιση.

Στον δήμο έχουν μπλοκάρει τα πάντα δεν κινείται τίποτα δεν υπάρχουν πληρωμές αλλά υπάρχουν μεγάλες πολιτικές ευθύνες για την ανεύθυνη στάση ορισμένων.

Σε όλη την χώρα μόνο 70 είναι οι που δεν έχουν προϋπολογισμό αλλά ακόμη πιο λίγοι αυτοί που πρέπει να πληρώνουν τα επιδόματα.

Σε όλο τον νομό Καστοριάς η κατάσταση είναι εκρηκτική, οι δικαιούχοι περιμένουν από τέλος Δεκεμβρίου και έχουν ξεπεράσει τις όποιες αντοχές τους.

Χθες δημοτική συνεδρίαση για το θέμα και όπως μαθαίνουμε ο Μανώλης Χατζησυμεωνίδης προτίμησε να παραβρεθεί σε εκδήλωση σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Φεβρουάριος, 2013, 3:48 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr