Χρυσή Αυγή » ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗ !!! »

Η Τοπική Οργάνωση Καστοριάς του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα τιμήσει τη μνήμη του Μητροπολίτη Καστοριάς Γερμανού Καραβαγγέλη (1866-1935), ο οποίος διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια του Μακεδονικού Αγώνα, υποστηρίζοντας τους Έλληνες μαχητές και αναπτερώνοντας το ηθικό των κατοίκων έτσι ώστε να έρθει η Νίκη και να ελευθερωθεί η Μακεδονία μας.

Από το 1900 έως το 1908 που διετέλεσε Μητροπολίτης Καστοριάς με όσες δυνάμεις είχε, υποστήριξε τον αγώνα των Ελλήνων εναντίον των Βουλγάρων κομιτατζήδων, ενέπνευσε με το Ποιμενικό του έργο τους κατοίκους όλης της Δυτικής Μακεδονίας και εκτός από Μητροπολίτης ουσιαστικά διετέλεσε και αρχηγός του αντάρτικου κινήματος εναντίον των Βουλγάρων.

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013, στην Καστοριά στις 16:30, στη βόρεια παραλία όπου υπάρχει το άγαλμα του Μητροπολίτη Γερμανού Καραβαγγέλη, θα τιμήσουμε τη μνήμη του με κατάθεση στεφάνων και ομιλίες για το έργο του.

Παρόντες θα είναι μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Σερρών του κινήματος μας κος. Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο Γραμματέας της Περιφερειακής Οργάνωσης Δυτικής Μακεδονίας κος Τούφας Στέλιος, μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής και στελέχη από όλες τις Τοπικές της Δυτικής Μακεδονίας.

Καλούμε όλους τους υποστηρικτές του κινήματος μας και όλους τους Καστοριανούς πολίτες να λάβουν μέρος στην εκδήλωση τιμής και μνήμης υπέρ του Μητροπολίτη μας, ο οποίος ενέπνευσε και το σύνθημα των αγωνιστών τις ημέρες εκείνες του Μακεδονικού Αγώνα: «Βούλγαρος να μη μείνει !!!»…

Κάθε χρόνο, οι Έλληνες εθνικιστές τιμούμε τη μνήμη των αγωνιστών υπέρ της Μακεδονίας μας, θυμόμαστε ποιοί αγωνίστηκαν και έδωσαν τη ζωή και το αίμα τους για να είναι σήμερα η πατρίδα μας ελεύθερη. Αγωνιζόμαστε σήμερα για να δούμε πάλι την πατρίδα μας ελεύθερη και ανεξάρτητη, αγωνιζόμαστε σήμερα για κοινωνική δικαιοσύνη, αγωνιζόμαστε σήμερα για να σπάσει ο φαύλος κύκλος των προδοτικών κυβερνήσεων, για να τιμωρήσουμε τους ενόχους που δεν δίστασαν να δώσουν «Γη και Ύδωρ» στους διεθνείς τοκογλύφους και αλυσόδεσαν την Ελλάδα στη νέα Κατοχή του χρέους.

Προσυγκέντρωση στο Cafe Salloon στις 16:00, εκδήλωση στο άγαλμα του Γερμανού Καραβαγγέλη στις 16:30, Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013.

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗ !!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Φεβρουάριος, 2013, 11:04 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr