Πολλά τα ερωτηματικά όλων για την λαθρανασκαφή στο Δισπηλιό. Η δικαιοσύνη ακόμη δεν έχει προχωρήσει γρήγορα την υπόθεση

Λαθρανασκαφή,οχήματα του δήμου Καστοριάς,»καυτές» καταθέσεις μαρτύρων, δημοτικά συμβούλια, αποτελέσματα όμως ένδικα ακόμη δεν έχουμε.

Οι πολίτες αναμένουν από την δικαιοσύνη να προχωρήσει την πολύκροτη υπόθεση ώστε όλοι να μάθουμε ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την σκοτεινή λαθρανασκαφή μέσα σε προϊστορικό χώρο.

Το θέμα απασχολεί το υπουργείο πολιτισμού, την δικαιοσύνη τον δήμο Καστοριάς και δημοτικούς συμβούλους που καταγγέλθηκαν ότι εμπλέκονται.

Θυμίζουμε πολύ χαρακτηριστικές δηλώσεις του δημάρχου Καστοριάς στο Δίκτυο1 » εμείς ως δήμος δεν κάνουμε έργο στην περιοχή δεν έχουμε καμία σχέση» και τις επόμενες ώρες δημοσιοποιούσαμε φωτογραφίες με δημοτικό εκσκαφέα δίπλα από την επίμαχη περιοχή και ανασκευή δηλώσεων

» ναι εκτελούσαμε έργο λίγο πιο πέρα»

Το όλο θέμα και από την πλευρά Χουρμουζιάδη φαίνεται πως έχει »κάτσει»

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Φεβρουάριος, 2013, 8:27 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr