Φωτιές ανάβουν οι τελευταίες τοποθετήσεις του Πρόδρομου Γιαννά

Ο Δ/ντής του παραρτήματος του ΤΕΙ Καστοριάς συμμετείχε στην χθεσινή ενημερωτική αλλά σημαντική συνάντηση με τον υπουργό παιδείας Κ.Αρβανιτόπουλου παρουσία φυσικά και 6 φοιτητών.

Ο κ. Γιαννάς ενημέρωσε από χθες με συνέντευξη του στο Δίκτυο1 για τα αποτελέσματα της συνάντησης.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη η οποία προκαλεί κάποιες αντιδράσεις μιας και μερίδα φοιτητών υποστηρίζει πως ο δ/ντης κατάλαβε λάθος για το τμήμα πληροφορικής[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fRNBJrPrrVk[/youtube]

Προβλημάτισαν ιδιαίτερα το κ. Αρβανιτόπουλο οι φοιτητές του Παραρτήματος Καστοριάς, δεν το αντιλήφθηκαν όμως οι αρμόδιοι και τα ΜΜΕ!

πηγή: (διαβάστε περισσότερα) http://www.alphafm.gr/archives/64426

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Φεβρουάριος, 2013, 7:11 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

2 Σχόλια για “Φωτιές ανάβουν οι τελευταίες τοποθετήσεις του Πρόδρομου Γιαννά”

 1. Anonymous

  Από ενημέρωση των φοιτητών προκύπτει ότι ο κ. Γιαννάς αρχικά έκανε μια περιληπτική τοποθέτηση, μιλώντας και για τα 3 τμήματα (πράγμα για το οποίο δεν είχε λάβει καμία εξουσιοδότηση τουλάχιστον από τους προϊσταμένους των τμημάτων Διεθνούς Εμπορίου και Πληροφορικής και ούτε είχε λάβει τα επιχειρήματα του καθενός για μια τόσο σοβαρή συζήτηση/διαπραγμάτευση) και στη συνέχεια άκουγε τους φοιτητές να τοποθετούνται κουνώντας συγκαταβατικά το κεφάλι του. Εάν αυτό δε δείχνει περίτρανα ότι ο κ. Γιαννάς είχε ήδη μιλήσει με τους αρμόδιους στο Υπουργείο, πριν από τη συνάντηση της Παρασκευής, τότε τι άλλο να σκεφτούμε από τη στάση του στη συνάντηση; Ο κ. Γιαννάς μίλησε πιο πριν, δημιούργησε τις βάσεις για τις ειρωνικές τοποθετήσεις του κ. Λάσκαρη, προκειμένου να μπορέσει να επιτύχει το στόχο του. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά αυτός που λέει εδώ και δύο χρόνια τώρα: να φύγει το τμήμα Πληροφορικής από την Καστοριά και να έρθουν όλα τα τμήματα της ΣΔΟ από την Κοζάνη. Μόνο έτσι επιτυγχάνονται οι μελλοντικές του βλέψεις. Διαφορετικά, η καρέκλα χάνεται!!!!! Διαίρει και βασίλευε λοιπόν από τον κ. Γιαννά, ακόμα κι αυτή την ύστατη και σημαντικότατη στιγμή για τα τμήματα της Καστοριάς. Δε σεβάστηκε ούτε καν τους φοιτητές οι οποίοι οδηγήθηκαν σαν αρνιά στη σφαγή, να δέχονται τις ειρωνίες και τα παραπλανητικά σχόλια του κ. Λάσκαρη και ο κ. Γιαννάς να κουνά το κεφάλι!!!! Έχουν βέβαια και οι φοιτητές τις ευθύνες τους, δεχόμενοι να αντιπροσωπεύσει όλο το Παράρτημα κάποιος ο οποίος εξ’ αρχής υποστήριξε την αναγκαιότητα να φύγει το τμήμα Πληροφορικής από την Καστοριά κι έριξε στον καιάδα την απόφαση του Συμβουλίου του ιδρύματος το οποίο πρέπει να σέβονται όλοι, αντί να ζητήσουν από έναν εκπρόσωπο από κάθε τμήμα να τους συνοδεύσει και να τους στηρίξει, σε μια διαπραγμάτευση τόσο δύσκολη, με ανθρώπους έμπειρους σε τέτοιου είδους συζητήσεις. Πόσο μάλλον όταν οι κύριοι αυτοί ήταν ενήμεροι εκ των προτέρων από τον κ. Γιαννά, ο οποίος προσπαθεί να δώσει τη χαριστική βολή στο τμήμα Πληροφορικής με τόσο δόλιο τρόπο, αλλά δε θα του περάσει. Να είναι σίγουρος ότι οι μάσκες έχουν πέσει. Αρκετά ήταν στο απυρόβλητο και αρκετά μιλούσε χωρίς αντίλογο. Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει την καταστροφική πορεία που έχει χαράξει για τα τμήματα της Καστοριάς και για το εμφυλιακό κλίμα που δημιουργεί συνεχώς με την Κοζάνη και τις υπόλοιπες πόλεις που φιλοξενούν τμήματα του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας, στηριγμένος στις εμμονές χρόνων που τον συνοδεύουν, χωρίς να ακούγεται ο αντίλογος από δω και πέρα.
  Ας τον ρωτήσουν τα ΜΜΕ της πόλης της Καστοριάς, ποιες είναι οι θέσεις του για το Σχέδιο Αθηνά (να φύγει το Πληροφορικής, να έρθει η ΣΔΟ ολόκληρη στην Καστοριά, κ.τ.λ. γνωστά πράγματα) και τι θέση πήρε στο Υπουργείο. Αυτήν τη θέση ή κάποια άλλη; Τι ακριβώς τους είπε, τι αντεπιχείρημα του έθεσαν και πως τους απάντησε αυτός; Ας πέσουν οι μάσκες, έστω και από τους δημοσιογράφους οι οποίοι συνεχώς και μονοπωλιακά τον φιλοξενούν σαν τον μοναδικό άνθρωπο στο Παράρτημα (μαζί φυσικά με τη γνωστή σε όλους μας πλέον Αρχοντούλα) που έχει άποψη!!!!!

 2. ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ & ΓΝΩΣΤΗΣ

  Στην συνάντηση των φοιτητών, ο συνεργάτης του Υπουργού, όπως τον αναφέρει ο κ. Γιαννάς και αποφεύγει να τον ονομάσει είναι ο κ. Αγγελος Λάσκαρης με το πιο κάτω βιογραφικό.
  Γεννήθηκε τον Απρίλιο του ’68, σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Διαχείριση και την Επικοινωνία, ενώ η διδακτορική του διατριβή έχει ως θέμα «Πολιτική διαφθορά στην Ελλάδα 1974 – 2000».
  Εργάστηκε τα τελευταία 12 χρόνια ως σύμβουλος Ανάπτυξης και Απασχόλησης για λογαριασμό ελληνικών και διακρατικών οργανισμών ανάπτυξης, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Παγκόσμια Τράπεζα, ο ΟΗΕ. Συγκεκριμένα, εργάστηκε ως συντονιστής σε δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, αύξησης της απασχόλησης, ενσωμάτωσης κοινωνικά ευπαθών ομάδων, καθώς και μελέτες και εργαλεία διαχείρισης των Κοινοτικών Πλαισίων Στήριξης. Από το 1997 έως το 2000 διετέλεσε στέλεχος της Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού & Προγράμματος και από το 2000 έως το 2003 διευθυντής Πολιτικής Ανάλυσης του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

  ΕΡΩΤΗΣΗ. Γιατί αναβλήθηκε η συνάντηση της Πέμπτης για Παρασκευή; Ήταν ο κ. Λάσκαρης ενημερωμένος για τις θέσεις του κ. Γιαννά πριν από τη συνάντηση με τους φοιτητές; Θα μπορούσαν να χειρισθούν, όπως αυτοί θέλουν, δυο πολιτικοί επιστήμονες μια ομάδα αγνών αγωνιστών και αδιάφθορων φοιτητών;

  Υ.Γ. Εκτιμώ κάθε φιλότιμη προσπάθεια των φοιτητών. Θα πρέπει όμως να αντιληφθούν τι σημαίνει πολιτικός χειρισμός στην χώρα μας. Εδώ δυσκολεύονται οι έμπειροι επαγγελματίες πολιτικοί (κοινοβουλίου και τοπικής αυτοδικοίκησης) να αντιμετωπίσουν τους ομοίους τους και μάλλον χάνουν, θα μπορέσουν οι φοιτητές;

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr