Έσωσε το σπίτι του από πλειστηριασμό άνεργος πατέρας

Ανάσα σε έναν υπερχρεωμένο και άνεργο πατέρα από τα Χανιά έδωσε η απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων καθώς σε βάρος του είχε κινηθεί διαδικασία πλειστηριασμού για το σπίτι του για χρέη 9.250 Ευρώ. O εν λόγω καταναλωτής, είναι άνεργος, έγγαμος πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, η σύζυγος του εργάζεται εποχιακά σε ξενοδοχείο, περιουσιακά στοιχεία εκτός την πρώτη κατοικία δεν διαθέτει, έχει χρέη σε Τράπεζα , αλλά και σε Ιδιώτες. Ο ίδιος εντάχθηκε δικαστικά στο νόμο των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, αλλά έχει καταθέσει και αίτηση στο Ειρηνοδικείο Χανίων, η εκδίκαση της οποίας θα γίνει το έτος 2018.

Το Ειρηνοδικείο Χανίων αποφάσισε την απαγόρευση κάθε αναγκαστικού μέτρου κατά της μετακίνησης των περιουσιακών στοιχείων, του δανειολήπτη, μέχρι της εκδίκασης της κατειθεμένης αίτησης έως το έτος 2018. Το σημαντικότατο σημείο ύψιστης νομικής σημασίας είναι ότι σώθηκε από τον προσδιορισμένο πλειστηριασμό η κύρια κατοικία του δανειολήπτη, δίνοντας στην οικογένεια ανάσα και ελπίδα.

Για περισσότερα διαβάστε εδώ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Φεβρουάριος, 2013, 8:06 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr