Προσλήψεις επικουρικού προσωπικού στα νοσοκομεία

Αφορά 777 θέσεις σε όλη την Ελλάδα.

Την πρόσληψη 777 ατόμων σε επικουρικές θέσεις νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού ενέκριναν με κοινή υπουργική απόφαση οι υπουργοί Υγείας και Οικονομικών, κκ Ανδρέας Λυκουρέντζος και Χρήστος Σταϊκούρας.

Το επικουρικό προσωπικό θα καλύψει τις ανάγκες νοσοκομείων όλης της επικράτειας για ένα έτος. Ο προϋπολογισμός των 777 προσλήψεων  ανέρχεται σε περίπου 13,5 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, στα νοσοκομεία της  1ης  και της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας στην Αττική  προκηρύσσονται 200 και 150 θέσεις επικουρικού προσωπικού, αντιστοίχως.

Στην 3η , 4η και 5η  ΥΠΕ προκηρύσσονται από 70 θέσεις επικουρικού προσωπικού.  Άλλες  150 θέσεις νοσηλευτικών και παραϊατρικών επαγγελμάτων προκηρύχθηκαν στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου. Τέλος, στην 7η ΥΠΕ Κρήτης προκηρύσσονται 67 θέσεις.

Σύμφωνα με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, με τις προσλήψεις αυτές ενισχύεται σημαντικά η λειτουργία των νοσοκομειακών μονάδων της χώρας και μάλιστα σε περίοδο ιδιαίτερης δημοσιονομικής δυσχέρειας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Φεβρουάριος, 2013, 6:50 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr