Απίστευτες ομολογίες Μαλέα για το πως οι πρώην του τοπικού ΠΑΣΟΚ έδιναν με παρέμβαση τους δάνεια σε επιχειρηματίες

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BjTRyDkh2dk[/youtube]» Βλέπεται εδώ μαζί μας σήμερα να είναι κάποιοι που έχουν επωφεληθεί τα μέγιστα που ήταν κοντά στις ηγετικές μας ομάδες που πήραν κάτι δάνεια με παρεμβάσεις,μελέτες,έργα,εξυπηρετήσεις »

Οι αναφορές του Γ.Μαλέα παρουσία Πετσάλνικου το περασμένο Σάββατο έχουν ξεσηκώσει μεγάλες τοπικές συζητήσεις ( α, σήμερα λένε πως θα παρέμβει ο εισαγγελέας για ένα μεγάλο δάνειο του MEGA) διότι ο κ. Μαλέας στην ουσία κατήγγειλε ένα παράξενο σύστημα εξυπηρέτησης ημετέρων τα τελευταία χρόνια το οποίο αφάνισε δεκάδες άλλους επιχειρηματίες μικρούς και μεγάλους.

Στις αναφορές ΜΑΛΕΑ που έγιναν κατά την διάρκεια των κομματικών διαδικασιών ( παν ολομέλεια του ΠΑΣΟΚ, 23/2/2013) δεν τόλμησε κανένας να απαντήσει….

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Φεβρουάριος, 2013, 11:11 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr