Κατατέθηκε νομοσχέδιο για τη λαθροϋλοτομία

Το παρουσιάζουμε ολόκληρο – Με το νομοσχέδιο, κάθε ζημία σε βάρος του δασικού περιβάλλοντος που υπερβαίνει τα 200 ευρώ, προτείνεται να αντιμετωπίζεται ως πλημμέλημα (το σχετικό όριο είναι σήμερα στα 600 ευρώ), ενώ σε περίπτωση που η ζημία υπερβαίνει τα 10.000 ευρώ, αντιμετωπίζεται ως κακούργημα.

Με άλλη διάταξη του νομοσχεδίου, απαλλάσσονται από αστική ευθύνη και διοικητικές κυρώσεις για χρέη προς το Δημόσιο και φορολογικές παραβάσεις, τα μέλη των διοικήσεων των εταιρειών του ομίλου της «Ολυμπιακής» που βρίσκονται υπό εκκαθάριση. Παρόμοια διάταξη εισάγεται και για τα μέλη των διοικήσεων των υπό εκκαθάριση αγροτικών συνεταιρισμών, για τα οποία προβλέπεται αναστολή διώξεων.

 

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΕΔΩ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Φεβρουάριος, 2013, 1:22 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr