ΛΙΜΝΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. ΔΕΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ

Πολλές φορές πιστεύω πως δεν  προσεγγίζουν σωστά οι αυτοδιοικητικοί τα πολύ σοβαρά προβλήματα της πόλης και του νομού. Στην νομαρχία πριν λίγο ολοκληρώθηκε έκτακτη σύσκεψη την οποία προκάλεσε ο Κ. Λιάντσης με στόχο την υιοθέτηση μελέτης της ΑΝΚΟ για την εξυγίανση της με αφορμή την σημαντική συνάντηση της Πέμπτης με την Υπουργό ΥΠΕΚΑ κ. Μπιρμπίλη . Από την μεριά των νομαρχιακών συμβούλων ( αν είναι δυνατόν) κυρίως από τον κ. Παπαδιαμαντόπουλο,ασκήθηκε κριτική για την ανάθεση ( δωρεάν έγινε η μελέτη) άρχισαν σχόλια για μονοπάτια, δρομάκια, ενυδρεία, και άλλα, χωρίς να αντιληφθεί πως το πρόβλημα στο οποίο θα έπρεπε να εστιάσει το ενδιαφέρον του είναι η τοξικότητα της λίμνης που αφορά την υγεία όλων μας και όχι μονοπάτια, ΚΠΕ, και ενυδρεία.

  • Τις επισημάνσεις για την τοξικότητα της λίμνης και το μεγάλο ενδιαφέρον το οποίο θα πρέπει να δείξουμε επεσήμαναν κατά την διάρκεια του συμβουλίου Κοντόπουλος, Εγγλέζος, Κουσουνής, Τσόπρας και άλλοι.

  • Το σημαντικό όμως και πάλι θα θυμίσω είναι πως για ένα μεγάλο θέμα χάσαμε την ουσία για να μιλάμε ( ορισμένοι βέβαια) για ΚΠΕ, ενυδρεία, μονοπάτια.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Αύγουστος, 2010, 11:06 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr