Μείωση αντικειμενικών έως 20% σε όλη τη χώρα

Σε οριζόντια μείωση των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων προσανατoλίζεται το υπουργείο Οικονομικών για το 2013. Μετά το Πάσχα, αλλάζει άρδην το σύστημα καθορισμού των τιμών της εφορίας που αποτελούν βάση για τον υπολογισμό των φόρων στα ακίνητα.

Μέσα στις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση θα παρουσιάσει στην Τρόικα νέο νόμο για αυτοματοποιημένο τρόπο υπολογισμού των αντικειμενικών τιμών και ο οποίος θα καταργεί τις Επιτροπές του υπουργείου Οικονομικών που τις καθόριζαν έως τώρα, προκειμένου να τον φέρει για ψήφιση στη Βουλή.

Ειδικά φέτος όμως, το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει να μειώσει με συνοπτικές διαδικασίες «δια νόμου» και χωρίς κάποια ιδιαίτερη αξιολόγηση τις αντικειμενικές τιμές σε όλη τη χώρα, έως και 20% κατά μέσο όρο, λόγω της κρίσης στην κτηματαγορά και επειδή οι τιμές δεν έχουν αλλάξει από το 2007. Σίγουρη θεωρείται μια μεγάλη μείωση αντικειμενικών ειδικά στα ακίνητα των επιχειρήσεων και στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Μάρτιος, 2013, 10:54 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση




Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery





Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr