Δεν έμειναν ικανοποιημένοι οι Έλληνες Γουνοποιοί από τα αποτελέσματα της Έκθεσης Γούνας του Χονγκ Κονγ

Με πτώση σε σχέση με τα αποτελέσματα του 2012 έκλεισε τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση Γούνας του Χονγκ Κονγ 2013. Οι εμπορικοί επισκέπτες ήταν λιγότεροι, ενώ χαμηλότεροι ήταν και οι τζίροι που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της Έκθεσης. Οι Έλληνες εκθέτες που συμμετείχαν χαρακτήρισαν τη Διεθνή Έκθεση Γούνας του Χονγκ Κονγ ως πιο υποτονική σε σχέση με αυτή του 2012. Οι αγοραστές ήταν διστακτικοί λόγω και της πολύ μεγάλης ανόδου των τιμών των πρώτων υλών,να προχωρήσουν σε μεγάλες παραγγελίες και αγορές. Οι Ελληνικές επιχειρήσεις που συμμετείχαν φέτος αντιμετώπισαν και προβλήματα από τους διοργανωτές οι οποίοι δεν έδωσαν περισσότερο χώρο παρά την αύξηση της σχετικής ζήτησης που υπήρξε. Δυναμική ήταν και η παρουσία της Ιταλίας και της Γερμανίας που συμμετείχαν με ομαδικά περίπτερα στη Διεθνή Έκθεση Γούνας του Χονγκ Κονγκ 2013.

Οι Διεθνείς Εκθέσεις Γούνας, του Μιλάνο και της Αθήνας, θα δείξουν αν αυτό που παρατηρήθηκε στο Χονγκ Κονγκ, θα είναι και η τάση που θα επικρατήσει στον Κλάδο για την φετεινή χρονιά, που χαρακτηρίζεται από πτώση πωλήσεων στη Ρωσία και με δυναμική άνοδο στην Κίνα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Μάρτιος, 2013, 12:49 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr