Οικονομική ενίσχυση σε βενζινοπώλες

Απόφαση για την ενίσχυση των κατόχων άδειας λιανικής εμπορίας υγρών καυσίμων υπέγραψαν την περασμένη Παρασκευή 1 Μαρτίου οι συναρμόδιοι υπουργοί Οικονομικών και Ανάπτυξης.

Η απόφαση προβλέπει τη διάθεση πιστώσεων συνολικού ύψους 30.000.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων προκειμένου να εγκατασταθούν στα πρατήρια υγρών καυσίμων συστήματα ελέγχου εισροών – εκροών.

Η διαδικασία προβλέπει την παροχή ειδικού κουπονιού προς τους δικαιούχους κατόχους άδειας λιανικής εμπορίας υγρών καυσίμων προκειμένου να καλύψουν μέρος της δαπάνης που απαιτείται για την εγκατάσταση ενός πλήρους συστήματος διαχείρισης των εισροών και των εκροών στα πρατήριά τους.

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στον παρακάτω πίνακα η ενίσχυση αφορά σε χορήγηση κατ’ αποκοπή συγκεκριμένου ποσού για κάθε μέρος του συνολικού συστήματος. Το συνολικό ποσό επιχορήγησης για κάθε δικαιούχο θα προκύπτει ως άθροισμα των επιμέρους ποσών. Στον υπολογισμό θα λαμβάνεται υπόψη ο αριθμός των αδειοδοτημένων εγκατεστημένων δεξαμενών καυσίμων κάθε πρατηρίου.

Τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί στη Βουλή ρύθμιση για την αυστηροποίηση των κυρώσεων για όσους δεν εγκαταστήσουν τα συστήματα. Θα προβλέπεται αναστολή της άδειας λειτουργίας, ακόμη και πλήρης ανάκλησή της.

Κεντρική Υπολογιστική Μονάδα:
– Η/Υ και απαραίτητο λογισμικό συστήματος Εισροών-Εκροών: 1.500 ευρώ ανά πρατήριο
Υποσύστημα Αντλιών:
– Interfaces για τις Αντλίες και Λογισμικό Σύνδεσης και Διαχείρισης Αντλιών: 1.250 ευρώ ανά πρατήριο
Υποσύστημα Δεξαμενών:
– Controller (κονσόλα): 500 ευρώ ανά πρατήριο
Βυθομετρικές ηλεκτρονικές ράβδοι 400 ευρώ ανά δεξαμενή
– Αυτόματη Έκδοση Φορολογικών Αποδείξεων:
– Φορολογικός μηχανισμός ΕΑΦΔΣΣ 300 ευρώ ανά πρατήριο
– Θερμικός Εκτυπωτής Αποδείξεων 200 ευρώ ανά πρατήριο

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Μάρτιος, 2013, 4:20 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr