Κοζάνη-Διαμαρτύρονται για το σχέδιο «Αθηνά»

Διαμαρτυρία στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης πραγματοποίησαν φοιτητές και καθηγητές του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και του ΤΕΙ, μαζί με επαγγελματίες, εργαζόμενους και καταστηματάρχες της πόλης, σε κάλεσμα του δήμου, κατά της εφαρμογής του σχεδίου «Αθηνά» και της υποβάθμισης της περιοχής.

Νωρίτερα, φοιτητές και υπάλληλοι του πανεπιστημίου πραγματοποίησαν κατάληψη στα γραφεία του ιδρύματος στη Φλώρινα και στην Κοζάνη, ενώ ομάδα φοιτητών μετέβη στα διόδια του Πολυμύλου, και ενημέρωσε τους διερχόμενους για τις συνέπειες από την εφαρμογή του σχεδίου στην περιοχή.

Το απόγευμα αναμένεται να συνεδριάσει εκτάκτως για την τύχη των δύο ακαδημαϊκών ιδρυμάτων το δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης. Σε ανακοίνωσή του ο δήμος Κοζάνης κάνει λόγω για εμπαιγμό από τον υπουργό Παιδείας και για προσχηματική διαβούλευση, που αποδυναμώνει ακόμη περισσότερο το τελευταίο «φυλάκιο» της χώρας έναντι των άλλων διασυνοριακών περιφερειών των Βαλκανίων. Για το ΤΕΙ δυτικής Μακεδονίας υποστηρίζει ότι διαλύει ένα βιώσιμο, ανταγωνιστικό και με σύγχρονες εγκαταστάσεις ίδρυμα.enikos.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Μάρτιος, 2013, 4:10 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr