ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : ΑΠΕΡΓΙΑ 1ης ΜΑΗ

10:39 – Συνάδελφοι, η φετινή Πρωτομαγιά, βρίσκει τους εργαζόμενους στη χώρα μας, ίσως, στη δυσκολότερη περίοδο των μεταπολεμικών χρόνων.Οι απολύσεις, η ανεργία, η απορύθμιση των εργασιακών σχέσεων, η περικοπή των ασφαλιστικών και κοινωνικών μας δικαιωμάτων, η συρρίκνωση του εισοδήματος, είναι τεράστια προβλήματα, τα οποία, σε συνδυασμό με την πίεση της οικονομικής κρίσης, γίνονται ακόμη


μεγαλύτερα για τους εργαζόμενους.

  • Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι δεν ΑΝΤΕΧΟΥΝ άλλες περικοπές και άλλα βάρη.
  • ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ τις νεοφιλελεύθερες συνταγές των Βρυξελλών, του ΔΝΤ, των εργοδοτών και των «αγορών».
  • ΑΠΑΙΤΟΥΝ από τη κυβέρνηση να απορρίψει κατηγορηματικά κάθε σκέψη, προσπάθεια η πολιτική αντεργατικών και περιοριστικών μέτρων.

Για την κατάσταση αυτή στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας, δε φταίνε οι εργαζόμενοι και δεν πρέπει εμείς να πληρώσουμε την κρίση του οικονομικού συστήματος.

Γι’ αυτό οι εργαζόμενοι πρέπει με τον ποιο δυναμικό τρόπο να αντιδράσουν, να διαφωνήσουν, να διαδηλώσουν και να αρνηθούν να πληρώσουν τα «σπασμένα» της κρίσης.

Πρέπει όλοι να είμαστε εκεί και να δηλώσουμε την αντίθεση μας για την ανεργία, τις περικοπές μισθών, τις απολύσεις, τη διάλυση του ασφαλιστικού μας συστήματος και την υποβάθμιση της ζωής μας.

Την κρίση να πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 1η ΜΑΗ

10.30 π.μ. ΠΛ.ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε Κ Κ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΛΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΣΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Απρίλιος, 2010, 10:46 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr