Έκπτωση 30% στα δημοτικά τέλη από τον δήμο Καστοριάς

Από το Δήμο Καστοριάς γίνεται γνωστό ότι οι υπόχρεοι που είναι ΑΜΕΑ με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω και οι πολύτεκνοι δικαιούνται έκπτωση 30% επί των δημοτικών τελών έτους 2013 σύμφωνα με την υπ’αρ394/2012 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου . Προκειμένου να εφαρμοστεί η ανωτέρω έκπτωση παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν μέχρι 31/03/2013 στις αποκεντρωμένες Υπηρεσίες του Δήμου στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων και στο τμήμα εσόδων στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος Καστοριάς τα κάτωθι δικαιολογητικά :

 1. Εκκαθαριστικό Σημείωμα Φόρου Εισοδήματος Οικον. Έτους 2012

 2. Αντίγραφο από έναν λογαριασμό ΔΕΗ

 3. Βεβαίωση Α’Θμιας Υγειονομικής Επιτροπής για το ποσοστό Αναπηρίας

 4. Βεβαίωση ΑΣΠΕ για την πoλυτεκνική ιδιότητα

Τηλ. Επικοινωνίας : 2467351146

2467351143

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Μάρτιος, 2013, 10:39 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Έκπτωση 30% στα δημοτικά τέλη από τον δήμο Καστοριάς”

 1. ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ & ΓΝΩΣΤΗΣ

  Αξιότιμη βουλευτίνα κα Αντωνίου, δυστυχώς για άλλη μια φορά αναδείξατε το έλλειμμα γνώσης σας στα θέματα παιδείας. Περιορισθείτε σε ότι γνωρίζετε και μη εκτίθεστε.
  Στη χθεσινή σας ομιλία στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων για το σχέδιο ΑΘΗΝΑ, μπορώ να συμφωνήσω ότι διαβάζατε καλά το κείμενο που σας ετοίμασαν. Μάλιστα η «επίπληξη»-αναφορά σας στον υπουργό κ. Αρβανιτόπουλο, με εντυπωσίασε. Εσείς, τον φίλο σας υπουργό να τον μαλώσετε δημόσια στη βουλή, δεν το περίμενα. Αρκεί να μην είναι και αυτό προσχηματικό όπως η διαβούλευση για το σχέδιο ΑΘΗΝΑ.
  Έρχομαι τώρα στα συγκεκριμένα.
  Κυρία βουλευτίνα πρέπει να μάθετε επιτέλους ότι ΑΕΙ (Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα) είναι τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ. Αυτό με Νόμο. Δεν επιτρέπεται λοιπόν σε βουλευτή και μάλιστα της επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων να μη το γνωρίζει, ή ακόμα-ακόμα να το χρησιμοποιεί λάθος. Αφήστε τους δημοσιογράφους. Αυτοί δικαιολογούνται. Όταν λοιπόν αναφέρεστε στη διάκριση ΤΕΙ-Πανεπιστήμια να χρησιμοποιείται στο εξής το σωστό.
  Το δεύτερο, σας το σχολίασε ο δημοσιογράφος. Από που συμπεράνατε ότι στο αρχικό σχέδιο ΑΘΗΝΑ η έδρα της ΣΔΟ μεταφέρονταν στην Καστοριά; Μήπως με αυτούς που συζητάτε σας ενημέρωσαν τώρα ότι η έδρα της ΣΤΕΦ έρχεται τώρα στην Καστοριά; Θα τρελαθούμε δηλαδή.
  Φροντίστε στο εξής να ενημερώνεστε αντικειμενικά, σωστά για να μην εκτίθεστε και να μην προκαλείται ζημιά στο Ίδρυμα.
  Ευπρόσδεκτη και αναγκαία κάθε στήριξή σας στο Παράρτημα. Όχι όμως στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που το ίδιο προσπαθεί. Ακούστε με. «Όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος».
  Καλή συνέχεια στο έργο σας και μακριά από το ΤΕΙ.

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

 • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr