8 Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας – Γυναίκα κόρη σύζυγος μάνα..γυναίκα της Ελλάδας της Ευρώπης του κόσμου

ΕΛΕΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ –

Η Ημέρα μνήμης αγώνων των γυναικείων κινημάτων,καταξίωσης και ανάδειξης του κοινωνικού φύλου των γυναικών και αφετρία νέων στόχων σε πολιτικό,κοινωνικό,ανθρωπιστικό και ατομικό επίπεδο για την ουσιαστική κατοχύρωση της ισότητας των δύο φύλων σε όλες τις εκφράσεις της ζωής και κυρίως της μη- βίας,για ένα πολιτισμό Ειρήνης και πραγματικής Ευημερίας για όλους αναιξερέτως.
Η συνήθεια των αιώνων ήθελε την γυναίκα μακριά από τους δημόσιους θεσμούς.Οι γυναίκες σήμερα συμμετέχουν σε όλες τις μορφές κοινωνικής δραστηριότητας παρόλο που επιβαρύνεται με επιπλέον ρόλους που αφορούν είτε παραδοσιακές υποχρεώσεις οικογένεια,ανατροφή παιδιών κ.λ.π. είτε με σύχρονες όπως είναι η εργασία,η ενασχόληση με κοινωνικές,επιστημονικές και πολιτικές δραστηριότητες.
Απαραίτητη προυπόθεση για πραγματική ισότητα είναι η προθυμία για αλληλοβοήθεια και αλληλοσυμπλήρωση στους ρόλους που ο καθένας έχει αναλάβει με πνεύμα συνεργασίας και αμοιβαιότητας.
Εμείς οι γυναίκες με την ιδιαίτερη ευθύνη που μας χαρακτηρίζει γιατί φέρνουμε τη ζωή στον κόσμο ,συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε δυναμικά για όσα δικαιούμαστε με κοινή δράση και αξιοκρατική συμμετοχή σε όλους τους τομείς έτσι ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι μας για κοινωνικά δίκαιο και ανθρώπινο κόσμο.
ΕΛΕΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ-ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Μάρτιος, 2013, 3:13 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr