ΟΡΙΣΤΙΚΟ – Με τη μορφή Προεδρικών Διαταγμάτων η «Αθηνά»

Με τη μορφή του κατεπείγοντος –

Μέσω Προεδρικών Διαταγμάτων, όπως άλλωστε ιδρύθηκαν τα πανεπιστήμια, θα συνεχίσει το θέμα της «Αθηνάς», καθώς ολοκληρώθηκε η συζήτηση στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη Δευτέρα το υπουργείο Παιδείας προχωρά στην κατάρτιση των σχετικών Προεδρικών Διαταγμάτων, προκειμένου να αποσταλούν για επεξεργασία στο Συμβούλιο της Επικρατείας, με τη μορφή του κατεπείγοντος.

Κύκλοι του υπουργείου Παιδείας έλεγαν ότι ουδέποτε τέθηκαν κριτήρια για τη διαμόρφωση και την αρχική λειτουργία των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ. Αντίθετα, σύμφωνα με το υπουργείο, που επιχειρεί να απαντήσει στον ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα που συντάχθηκε το σχέδιο «Αθηνά» και έχουν εισαχθεί πολλά κριτήρια, κάποιοι λένε ότι τώρα δεν υπάρχουν.

Από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ φαίνεται πάντως ότι οι τόνοι κρατήθηκαν χαμηλά.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Μάρτιος, 2013, 5:56 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr