Αλλάζουν οι διοικητές των νοσοκομείων! Έρχεται προκήρυξη θέσεων

Τα πρόσωπα των νοσοκομείων αλλάζει εντός του επόμενου διαστήματος ο Ανδρέας Λυκουρέντζος προκειμένου να αλλάξει και ο τρόπος λειτουργίας του ΕΣΥ. 
Μπορεί ο Ανδρέας Λοβέρδος λίγο πριν φύγει από το υπουργείο Υγείας να είχε φροντίσει να ανανεώσει τη θητεία των διοικητών, αυτό όμως δε φαίνεται να εμποδίζει τον συνονόματό του Ανδρέα Λυκουρέντζο να αλλάξει όλα τα πρόσωπα.
Εντός των ημερών αναμένεται να προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για την πρόσληψη νέων προσώπων ενώ δεν αποκλείεται και κάποιοι να παραμείνουν. Άλλωστε ο υπουργός Υγείας σκοπεύει να δημιουργήσει ειδική επιτροπή αξιολόγησης που θα εξετάσει τόσο τα νέα πρόσωπα όσο και τα υπάρχοντα.
Η αξιολόγηση θα στηριχθεί για τους νυν διοικητές στην τήρηση των μνημονίων που δόθηκαν πρόσφατα στα νοσοκομεία και περιλαμβάνον κυρίως την τήρηση των προϋπολογισμών με κατεύθυνση βέβαια τις μειώσεις των δαπανών σε όλα τα επίπεδα.
Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας έχει τονίσει ότι ο διαγωνισμός θα είναι ανοικτός γεγονός που σημαίνει ότι πολλοί γνώστες του αντικειμένου θα μπορούν να καταθέσουν τα χαρτιά τους για να προσληφθούν.
Βέβαια την τελευταία φορά που ακολουθήθηκε η διαδικασία του open-gov όπου κατέθεσαν χιλιάδες ενδιαφερόμενοι αιτήσεις, τελικώς προσελήφθησαν για άλλη μια φορά πρόσωπα του κομματικού περιβάλλοντος.
Της Δήμητρας Ευθυμιάδου
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Μάρτιος, 2013, 8:48 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr