Η Καστοριά δεν ζήτησε μεταβατικότητα για το τμήμα Διεθνούς Εμπορίου

Απίστευτο, μητέρα φοιτήτριας κατήγγειλε πως μίλησε με το υπουργείο παιδείας και της είπαν πως δεν έχουμε ζητήσει για το τμήμα του Διεθνούς Εμπορίου ( που το μεταφέρουν στα Γρεβενά) την μεταβατικότητα με την οποία θα διασφαλίζαμε την παραμονή του έως και το 2018…..

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Μάρτιος, 2013, 9:43 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, Συνεντεύξεις. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

2 Σχόλια για “Η Καστοριά δεν ζήτησε μεταβατικότητα για το τμήμα Διεθνούς Εμπορίου”

  1. Μ.Κ

    Η μεταβατικότητα ζητήθηκε για όλα τα Τμήματα του ΤΕΙ ΔΜ που σύμφωνα με το σχέδιο ΑΘΗΝΑ θα υποστούν αλλαγές. Είναι στην πρόταση του ΤΕΙ. Και καλά θα κάνει ο κάθε τυχαίος του Υπουργείου να ενημερώνεται. Δεν είναι η πρώτη φορά που λένε ψέματα και παραπλανούν τον κόσμο.

  2. a_man

    Δεν ζήτησε μεταβατικότητα γιατί το τμήμα μέχρι τελευταία στιγμή δεν έφευγε από την Καστοριά σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό. Πέρα από αυτό για το τμήμα Διεθνούς Εμπορίου (αν εξαιρέσουμε την πόλη) για τα παιδιά, η μεταπήδηση σε τμήμα διοίκησης μόνο θετική είναι, αν αναλογιστούμε το τι επαγγελματικά δικαιώματα έχει η μία σχολή και τι η άλλη.

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr