Τοτονίδης & Ζιώγας για μετακινήσεις μαθητών » αδιαφορούσε για το πρόβλημα μας ο περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας »

Ν.Τοτονίδης » Η Καστοριά είναι σε δεύτερη μοίρα, πιέζαμε καιρό αλλά δεν μας άκουγε κανείς, έχουμε πολλά παράπονα, ο κ. Δακής δεν μας συμπεριφέρεται καθόλου καλά»

Οι μεταφορείς του ν. Καστοριάς καταγγέλλουν για αδιαφορία στο πρόβλημα τους την περιφέρεια Δ. Μακεδονίας αλλά και τον Γ. Δακή, » έπρεπε όλο το πρόβλημα μας να πάει και στην Κοζάνη για να ασχοληθεί μαζί μας ο κ. Γ. Δακής» τονίζουν.Δείτε το τηλεοπτικό απόσπασμα από το Δίκτυο και το χθεσινό δελτίο με την Μ. Αναγνωστοπούλου [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aJSrBmQoXJo[/youtube]

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Μάρτιος, 2013, 12:26 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Τοτονίδης & Ζιώγας για μετακινήσεις μαθητών » αδιαφορούσε για το πρόβλημα μας ο περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας »”

 1. ΜΑΣΟΝΟΣ 666ου ΒΑΘΜΟΥ

  Οι Εβραίοι έχουν και τα ορυχεία χρυσού στην Χαλκιδική!

  Βεβαίως όπως θα έχετε υποθέσει οι ντόπιοι τσιφλικάδες (Μπόμπολας, Κούτρας κλπ) δεν είναι οι κύριοι παίκτες στο παιχνίδι της εκμετάλλευσης και της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού.

  Αρχικά στην εταιρεία “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ” συμμετείχε η “Paneuropean Goldfields” με ποσοστό 65% και η εταιρία “ΑΚΤΩΡ” μόνο με 35%, ενώ σήμερα η “Paneuropean Goldfields” έχει στην κατοχή της το 95% των μετοχών της εταιρείας. Η εταιρία “Paneuropean Goldfields” έχει μετόχους τον κ. Frank Timic με ποσοστό 18%, ενώ το υπόλοιπο 82% ανήκει στους εξής μεγάλους χρηματοοικονομι κούς ομίλους: Merrill Lynch, Goldman Sachs, Morley Fund Management και άλλους μικρομετόχους.

  Ο ‘κύριος’ Frank Timic είναι καταδικασμένος για εμπορία ναρκωτικών ενώ βέβαια το 82%1 των μετοχών ανήκει μέσω των Merrill Lynch, Goldman Sachs, Morley Fund Management κλπ στην οικογένεια Rothschild, δηλαδή στους Εβραίους!

  http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/03/blog-post_12.html

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

 • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr