Διαδικτυακό παιχνίδι χορηγεί πστοποιητικό πληροφορικής!

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η ιστοσελίδα του προγράμματος Install, η οποία φιλοξενεί διαδικτυακό παιχνίδι με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής σχετικές με τα αντικείμενα της Δια Βίου Μάθησης, που μπορεί να οδηγήσει στην απόκτηση πιστοποιητικού πληροφορικής.

Το παιχνίδι, που τεχνολογικά έχει αναπτυχθεί από το ΤΕΙ Πατρών αλλά είναι βασισμένο σε ερωτηματολόγιο και στοιχεία του ΕΟΠΠΕΠ, θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος Μαρτίου, οπότε και θα γίνει η κλήρωση για τα βραβεία.

Τα βραβεία θα είναι voucher κατάρτισης που θα περιλαμβάνουν την δωρεάν εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω ειδικά σχεδιασμένης ηλεκτρονικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας, την δωρεάν πρόσωπο με πρόσωπο κατάρτιση και τη δωρεάν συμμετοχή στην εξεταστική διαδικασία για την απόκτηση του αναγνωρισμένου από τον Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα πιστοποιητικού στις τέσσερις αυτές ενότητες.

Το παιχνίδι απευθύνεται σε εργαζόμενους και άνεργους, κατοίκους όλων των περιοχών της χώρας μας, οι οποίοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό, με την εγγραφή να γίνεται από την ιστοσελίδα www.install-project.gr.

Μετά την εγγραφή του ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να παίξει το παιχνίδι από τον υπολογιστή του ή να κατεβάσει την εφαρμογή για κινητό Android και για κινητό i-phone.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι της χώρας οι οποίοι έχουν δικαίωμα στη Δια Βίου Μάθηση και ωφελούνται από αυτή, ενώ δεν μπορούν να συμμετάσχουν άνθρωποι που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους (στο παιχνίδι μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε, ωστόσο για να μπορεί να συμμετάσχει στην κλήρωση για τα voucher πρέπει να είναι ενήλικας).

Στη διεύθυνση www.install-project.gr μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το Έργο και τη Δράση του Install, αλλά και τους εταίρους, τις ενημερωτικές ημερίδες που έχουν γίνει σε διάφορες περιοχέw, ενδιαφέρουσες εισηγήσεις από στελέχη, καθηγητές και φορείς που ασχολούνται με την Δια Βίου Μάθηση στην Ελλάδα, χρήσιμους συνδέσμους, δελτία τύπου και Newsletter, φυλλάδια, σημαντικές ανακοινώσεις, πληροφορίες για το Εθνικό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και φυσικά όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες για το «Παιχνίδι» του Έργου.

Το εταιρικό σχήμα του έργου αποτελείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (ΠΔΕ), τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ), το Τεχνολογικό Ίδρυμα Πατρών (ΤΕΙΠΑΤ) και το Περιφερειακό ΚΕΚ Αχαίας.

Στη διεύθυνση www.install-project.gr βρίσκεται η επίσημη ιστοσελίδα του έργου Install «Καινοτόμος Στρατηγική για την ευαισθητοποίηση για τη Δια Βίου Μάθηση στην Ελλάδα», το οποίο και υποβλήθηκε από τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη Πρόσκληση EACEA/15/2011 του προγράμματος Δια Βίου Μάθησης – Υποστήριξη της Ευρωπαϊκής συνεργασίας στον τομέα της εκπαίδευσης και της επιμόρφωσης.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Μάρτιος, 2013, 10:55 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr