Ο Σ. Σιμόπουλος στο γραφείο του Γιώργου Δακή

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O_ZzS-4rZUk[/youtube]Η πορεία των έργων και η δυνατότητα ένταξης νέων, στο επίκεντρο της συνάντησης του Γιώργου Δακή με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων.

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή, επισκέφθηκε την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκε η πορεία των έργων και η δυνατότητα ένταξης νέων, στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Στην συνάντηση συμμετείχαν η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Νατάσα Τσάτσου, οι Αντιπεριφερειάρχες Γιάννης Σόκουτης, Γιώργος Δασταμάνης, Δημήτρης Σαββόπουλος, Δημήτρης Ηλιάδης, Γιώργος Σβώλης και Χρήστος Ευαγγέλου, ο προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Μπάμπης Κιουρτσίδης καθώς επίσης και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Μάρτιος, 2013, 10:39 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr