ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟ PINEWOOD

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση Καστοριάς ενημερώνει ότι θα διοργανώσει εκπαιδευτική εκδήλωση σε συνεργασία με το Αμερικανικό Διεθνές Σχολείο Pinewood το οποίο λειτουργεί στην Θεσσαλονίκη για πάνω από 60 χρόνια.

Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 σε αίθουσα του ξενοδοχείου Esperos Palace στην Χλόη Καστοριάς από 11:30 ως 13:30. Θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι του Pinewood οι οποίοι θα ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους για τα εξής θέματα:

  • Γενική παρουσίαση του Pinewood

  • Προγράμματα σπουδών για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

  • Πρόγραμμα Διεθνούς Απολυτηρίου IB (International Baccalaureate). Πρόκειται για 2ετές πρόγραμμα διεθνούς εκπαίδευσης για μαθητές της Β και Γ Λυκείου το οποίο οδηγεί στην απόκτηση ενός τίτλου IB, που τυγχάνει ευρείας αναγνώρισης και δυνατότητες εισαγωγής από κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου.

  • Οικονομικά θέματα : Κόστη – Προγράμματα υποτροφιών

  • Προγράμματα σίτισης – στέγης – μετακίνησης

Η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή τόσο για τα μέλη της Ελληνο-Αμερικανικής Ένωσης Καστοριάς, όσο και για οποιονδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο που έχει παιδιά στις ηλικίες που καλύπτουν τα προγράμματα. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το Pinewood δέχεται αιτήσεις και από Έλληνες πολίτες, αποτελεί δε σημαντική και σπάνια ευκαιρία για να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι για τις σημαντικές ευκαιρίες σπουδών που ανοίγονται μέσω του διεθνούς αυτού ιδρύματος.

Εκ μέρους του Δ.Σ της Ελληνο-Αμερικανικής Ένωσης Καστοριάς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΤΣΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Στοιχεία επικοινωνίας : Προέδρου : τηλ κιν 6948054556 email: dtseas@yahoo.com

Αντιπροέδρου: τηλ κιν 6944541455 email: etsirou@gmail.com

 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Μάρτιος, 2013, 7:08 μμ. στις Κατηγορίες ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr