ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ……Οι ρώσοι βουλευτές απέρριψαν πρόταση για αύξηση των μισθών τους

Ο μισθός του βουλευτή στη Ρωσία ανέρχεται στα 3.750 ευρώ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…..

Το Ρωσικό Κοινοβούλιο απέρριψε με μεγάλη πλειοψηφία, πρόταση βουλευτού του κόμματος Ενιαία Ρωσία, για αύξηση του μισθού των βουλευτών, με το αιτιολογικό ότι  είναι πολύ πάνω από τον μισθό των περισσότερων πολιτών της χώρας.

Η πρόταση της βουλευτού, Ραίσα Καρμάζινα, δεν ψηφίστηκε ούτε από τους συναδέλφους της του κόμματος της, Ενιαία Ρωσία, παρά το γεγονός ότι, όπως και η ίδια υποστήριξε, οι μισθοί των βουλευτών έχουν παγώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Αντιπρόεδρος της Δούμας, Σεργκέι Ζελεζνιάκ, δήλωσε, ότι κατά τη γνώμη του οι μισθοί των βουλευτών είναι αρκετά μεγάλοι, ώστε τα  μέλη της Δούμα να μπορούν να καλύπτουν τις υποχρεώσεις τους, και να σκέφτονται πρωτ’απ’όλα τους πολίτες, που τους εξέλεξαν.

Ο μισθός του βουλευτή στη Ρωσία ανέρχεται στα 3.750 ευρώ.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Μάρτιος, 2013, 11:05 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr